Vedete din Romania

#victor ciutacu #serban huidu #mircea badea #teo trandafir

Dupa Teo, Huidu ii ataca pe Mircea Badea si Victor Ciutacu

Dupa ce a criticat-o pe Teo pentru salariul de la Prima TV, Serban Huidua intrat inconflict si cu Mircea Badea si Victor Ciutacu , redactorul sef al ziarului Jurnalul National.

Mircea Badea a atras furia carcotasului prin faptul ca a sustinut ca motivul care a pornit conflictul dintre Huidu si Teo a fost, de fapt, salariul mai mare al lui Mihai Gainusa , la " Cronica Carcotasilor ".

"Ultima gaselnita penala a sceleratului din gura presei a fost aia cu salariul lui Misu mai mare decat al meu! Asa sa fie cum spui tu, ma maimuta clevetitoare, ca Misu merita fiecare banut pe care-l castiga, muncind cinstit, nu pupand dosuri apetisante cum ai facut matale de-a lungul carierei", a scris Serban Huidu pe blogul personal.

Prezent in emisiunea "Acces Direct", Victor Ciutacu a intrat si el in conflict, atacandu-l pe carcotas si sustinand ca ar fi atras sexual de el.

"Eu nu polemizez cu persoanele agramate. Huidu a facut o atractie sexuala pentru mine, o ravni la mine, nu stiu. Eu nu ma vad asa sexy. Daca a dezvoltat o obsesie sexuala pentru mine, s-o marturiseasca,  pot sa suport adevarul. Dupa ce m-a injurat de mama la radio am scris si un text despre el si l-am rugat sa nu mai fie putatorul de cuvant al regimului Basescu. Bine dupa aceea m-a rugat sa ne impacam, dar eu nu ma impac cu cineva cu care nu m-am certat", a declarat Victor Ciutacu.

"Tare de tot asta, nici Oana Zavoranu nu a mers atat de departe. Mai Victore, la cum arati, si un sobolan e mai atractiv decat tine, crede-ma!", i-a raspuns Huidu pe blog.

"Va anunt ca sunt o piatra tare greu de spart si am inca mijloacele de a lupta cu voi, chiar daca ma umplu de noroi", mai scrie Huidu. 

 

Citeste si

Teo catre Serban Huidu: "De unde atata ura?"

Serban Huidu ii dezvaluie salariul lui Teo de la Prima TV

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului