Vedete din Romania

#Gabriel Cotabita stop cardiorespirator #vedete intern #gabriel cotabita #showbiz

Durere maxima. Au chemat preotul pentru Gabriel Cotabita

A trecut o saptamana de cand Gabriel Cotabita este tinut in viata doar de aparate. S-ar putea stinge in orice clipa, spun medicii, motiv pentru care cele trei fiice ale artistului au decis sa cheme la capataiul sau un preot pentru a-l impartasi.

Doctorii de la Floreasca le-au cerut fiicelor artistului sa il sprijine pe tatal lor, chiar daca acesta nu reactioneaza de niciun fel. "In astfel de situatii este foarte importanta sustinerea familiei. Chiar daca pacientul este in coma si inconstient, subconstientul si inconstientul lucreaza. Sunt active. Este important ca cei dragi sa se afle langa el, sa-i vorbeasca despre lucruri familiare, sa-i povesteasca una-alta, sa-i arate poze de album, sa-i ofere motive sa lupte pentru viata. Asta fusesera sfatuite sa faca si fiicele dumnealui", a dezvaluit o sursa medicala pentru libertatea.ro.

Fetele au decis sa cheme si un preot care sa se roage pentru Gabriel Cotabita. "I-a citit din Biblie si l-a impartasit. Numai Dumnezeu il poate ajuta. Fetele gandesc pozitiv, sunt convinse ca tatal lor va trai. Merg la biserica si se roaga ca acest lucru sa fie posibil", a declarat un prieten de-al cantaretului, pentru cancan.ro.

Vinerea trecuta, Gabriel Cotabita a suferit un stop cardiorespirator in timp ce facea sport intr-o sala de fitness a unui hotel. Medicii sositi la fata locului l-au resuscitat pret de 20 de minute, apoi l-au transportat la Floreasca, unde se afla si acum, la sectia de Terapie Intensiva.

Sursa foto: cancan.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare