Vedete din Romania

#liliana mocanu #deces mama #covid #Las fierbinti #actrita #probleme #infectie

Durere uriasa pentru o actrita din Las Fierbinti. Mama ei a murit in urma infectiei cu Covid

Durere imensa pentru actrita Liliana Mocanu, cunoscuta din serialul Las Fierbinti. Aceasta trece prin momente extrem de dureroase dupa ce mama ei, testata pozitiv cu Covid, a murit. 

 

Actrita a izbucnit in plans in cadrul unei emisiuni TV in momentul in care a inceput sa vorbeasca despre trauma pe care a trait-o.

„Mama a fost internata pe ATI Covid, in Piatra Neamt. M-am dus ca disperata la Piatra Neamt, pentru ca eu fac parte dintre acei oameni care au ramas aici, dar care au fost fortati sa conduca pe ultimul drum persoane dragi, avand Covid. E cumplit sa-ti duci barbatul, copilul, iubitul, mama pe ultimul drum, intr-o punga. Am avut un fix, ca mama mea sa nu plece . Am cumparat o panza.”, a povestit actrita, cu ochii in lacrimi, la emisiunea “ La Maruta”, de la Pro TV.

“Sunt ca o masca a teatrului. Un ochi imi rade si un ochi imi plange. Sunt intr-o perioada in care nici nu mai stiu ce merit si nici ce fac, dar nu vreau sa plang. Ar fi fost si ziua mamei, pentru ca o chema Elena”, spunea atunci actrita extrem de indurerata de tragedia care s-a abatut asupra familiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului