Vedete din Romania

#Florin Dumitrescu #cheloo #showbiz #mircea badea #. marius moga #vedete intern #barbati duri

Durii din showbiz, mielusei in preajma iubitelor

In fata camerelor de filmat sunt seriosi si insensibili. Atunci cand se afla in preajma iubitelor lor, insa, durii din showbiz se topesc precum untul la soare.

Marius Moga, numai zambete

Ti l-ai fi imaginat pe Marius Moga tandru din cale afara? Iata ca paparazzii l-au surprins in ipostaze foarte romantice cu iubita lui. "Micul Mozart" o viziteaza tot mai des pe stirista de la Pro TV Iasi si este cat se poate de indragostit de ea. Nimeni nu ar fi crezut ca inima durului de la "Vocea Romaniei", a juratului de care se temeau toti concurentii, se va inmuia in prezenta blondei. Jurnalistii wowbiz.ro au publicat cateva imagini graitoare pentru noua postura a lui Marius Moga, aceea de indragostit pana peste cap.

Florin Dumitrescu, declaratie emotionanta

Chef Florin Dumitrescu este cu totul alta persoana atunci cand se afla alaturi de Cristina, cea care i-a devenit sotie la sfarsitul saptamanii trecute. Chiar daca in fata concurentilor de la MasterChef parea adesea de neclintit, Florin este foarte sensibil. Dovada sta declaratia de dragoste pe care i-a facut-o nevestei a doua zi dupa nunta: "Este dragostea mea, viata mea si tot ce este foarte misto in viata mea contribuie din plin. Aseara am fost regi in fata lui Dumnezeu pentru o ora, iar de patru ani este si va fi regina mea".

Citeste si:

4 vedete care nu mai vor sa auda nici in ruptul capului de fostii iubiti

Romania nu mai e de nasul lor? 3 dive care si-au luat casa in strainatate

Mircea Badea, bland si linistit

Chiar daca atunci cand e in emisiune se enerveaza, tipa, injura si loveste cu palma in masa, cand ajunge acasa, nimic din comportamentul agresiv al lui Mircea Badea nu se mai pastreaza. Apropiatii cuplului Badea-Bruma spun ca, in realitate, Mircea este civilizat si duce o viata de cuplu foarte linistita. In plus, aparitia micutului "Vasilica 2014" pare sa il fi cumintit si mai mult pe colericul prezentator.

Cheloo se poate purta si normal

Pe Cheloo il stim folosind un limbaj agresiv, pare misogin si mereu pus pe cearta. Se pare insa ca este doar imaginea de scena care l-a consacrat pentru ca, de fapt, artistul e un om cat se poate de normal. Este foarte indragostit de iubita lui, iar unii spun ca cei doi au ganduri serioase, astfel ca in curand s-ar putea sa auzim ca rapperul e gata sa isi puna pirostriile.

Sursa foto: wowbiz.ro, revistatango.ro, enational.ro, click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare