Vedete din Romania

#bianca dragusanu slaba #bianca a nascut #bianca mama #bianca dragusanu

E obsedata! Ce a ajuns sa faca Bianca Dragusanu la trei saptamani dupa ce a nascut

Bianca Dragusanu a impresionat intotdeauna cu silueta sa impecabila. Multi au criticat-o insa, considerand ca exagereaza cu grija pentru felul in care arata. Desi au trecut doar trei saptamani de cand a adus pe lume o fetita, blondina a inceput deja tratamentele de remodelare corporala.

Bianca nu se dezminte: vrea sa revina in cel mai rapid mod cu putinta la formele care au consacrat-o. Desi nu a luat multe kilograme in timpul sarcinii, Bianca Dragusanu este obsedata de aspectul sau, motiv pentru care a si ajuns la salon.

"Fericita pentru ca mi-am reluat obiceiul si pot sa fac tratamente de remodelare corporala. Poti avea silueta la care ai visat mereu!", a scris Bianca pe pagina sa de Facebook.

N-a durat mult si au si aparut comentariile critice la adresa sa: "In loc sa stai cu fetita acasa, te plimbi singura peste tot la sala, saloane, etc. Nu o neglija, acorda-i tot timpul tau!", este sfatul venit din partea unei femei.

In vreme ce multi o apreciaza, laudand-o pentru cat de bine arata, exista si voci care sunt de alta parere: "Nu mi se pare superba deloc! Prea slaba...", a scris altcineva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului