Vedete din Romania

# borcea avere #Cristian Borcea #valentina pelinel

Ea este femeia care detine toti banii lui Borcea!

Cristian Borcea este unul dintre cei mai bogati oameni din Romania. Desi acum se afla dupa gratii, omul de afaceri si-a pus la punct toate detaliile in ceea ce priveste averea. 

Astfel, chiar daca in jurul sau roiesc femeile, iar alaturi de Mihaela, prima sa sotie, a facut mare parte din avere, se pare ca omul de afaceri are cea mai mare incredere in mama sa, doamna Elena, pe mana careia si-a lasat intreaga avere. 

In ea are cea mai mare incredere, este persoana trecuta in acte ca administrator la un hotel de patru stele de la mare, dar si in business-urile cele mai importante pe care le are  in zona de combustibil si de gaz, dar si intr-un restaurant de fite din Bucurestii Noi sau a unui strand din Capitala. Femeia de 67 de ani si este,acum, mai bogata decat fiul”, au dezvaluit apropiatii lui Cristi Borcea, care sustin ca averea familiei se invarte pe undeva pe la 50 de milioane de euro.

Fosta sotie a lui Cristian Borcea, Mihaela  apare, potrivit datelor termene.ro, ca actionar in 10 societati si administrator al sase dintre firme, insa cinci dintre ele sunt inactive sau dizolvate, iar alte trei i-au adus pierderi considerabile. Mihaela Borcea a fost eliminata de fostul sot din afacerile cu combustibil si a ramas actionar la saloanele de infrumusetare, clinica dentara si o societate de turism. Alina nu ar avea mai nimic pe numele ei in companiile din Romania, iar Valentina inca nu este in schema, noteaza wowbiz.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare