Vedete din Romania

# dani otil iubite # mihaela radulescu iubit #vedete intern #showbiz #mihaela radulescu

Ea este prima iubita a lui Dani Otil! L-a parasit dupa 6 ani de relatie pentru un milionar mexican!

Dani Otil si Mihaela Radulescu s-au despartit dupa sase ani de relatie. La finalul acestei idile, matinalul de la "Neatza" a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emotionant prin care si-a luat la revedere de la iubita sa, dar a si instiinta publicul despre separarea lor. 

Diva de la Monaco are deja un nou iubit, pe celebrul parasuti austriac Felix Baumgartner.

"Noi nu mai formam un cuplu de ceva vreme. Deci, nu avea cum sa plece cu altul, de acasa, si nici cum sa-mi dea papucii. Nu ne-am despartit cu usi trantite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi in ochi si ne-am declarat invinsi de un destin, care si-a chemat in ultimii ani in ajutor prea multi factori. Doare tare neimplinirea noastra, dar ma mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul sa fie prima. Soarta si-a intors privirea, in sfarsit, si catre ea. Merita din plin. Mi-a oferit cei mai frumosi ani. A renuntat la mai multe lucruri decat va imaginati ca sa imi fie lipita. 

Raman cu numele ei tatuat pe captuseala pielii... m-a facut alt om, dar mai important, alt barbat. Femeia care imi va purta inelul pe deget sau copiii in pantece va avea de ce sa ii multumeasca. Uite de asta, prima invitatie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisa, in alb, pe numele Mihaelei". Dar el nu s-a putut abtine sa nu faca si o mica ironie, la adresa lui Felix, noul iubit al Mihaelei, intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a sarit cu parasuta de la 38.000 m: "Eu am sarit acum mult timp din stratosfera, fara costum si fara antrenament, atunci cand mi-a spus Mihaela primul TE IUBESC!", a scris Dani Otil pe reteaua de socializare. 

In trecut insa, Dani Otil a mai avut parte de o deceptie in dragoste. Fosta sa iubita, Oana Vadeanu, mai mare decat cu 7 ani, l-a parasit pentru un mexican bogat, cu care s-a si casatorit. Relatia lor a durat tot sase ani.

CITESTE SI: 

Aurelian Temisan, inglodat in datorii

Diana Munteanu si Claudiu Niculescu divorteaza

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare