Vedete din Romania

El e noul iubit al Angelinei Jolie! Ultimul mesaj al celebrului cantaret i-a lasat masca pe romani. Avalansa de reactii

Presa tabloida de peste Ocean da ca sigura relatia amoroasa inceputa de cunoscuta actrita Angelina Jolie (46 de ani) cu mai tanarul artist canadian The Weeknd (31 de ani), cei doi fiind fotografiati impreuna pentru a doua oara.

Zvonurile privind o idila intre Angelina si The Weeknd vin in contextul in care actrita se afla in plin razboi juridic cu fostul sot Brad Pitt privind custodia copiilor. In afara casniciei esuate cu Brad Pitt, frumoasa Angelina Jolie a mai fost casatorita de doua ori, cu Jonny Lee Miller si cu Billy Bob Thornton.

Acum, se pare ca Angelina Jolie se simte minunat in compania cantaretului cu numele de scena The Weeknd. Dupa ce in vara au fost vazuti la o cina romantica, cei doi au recidivat sambata seara, la un luxos restaurant din Los Angeles, fara teama de a fi fotografiati de paparazzi.

Daca Angelina si The Weeknd au sosit separat la locatie, dupa aproximativ trei ore au parasit impreuna localul, urcandu-se in masina artistului.

Analizand pagina de Instagram a lui The Weeknd, este remarcabila ultima postare, unde canadianul a transmis un "Salut" care i-a intrigat pe fanii sai din Romania. A urmat o avalansa de comentarii in limba romana care l-au surprins probabil pe noul barbat din viata Angelinei Jolie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului