Vedete din Romania

#carmen iohannis #vedete intern #klaus iohannis #showbiz

El Mundo: Klaus si Carmen Iohannis, cuplul ideal

Presedintele Romaniei si sotia sa sunt considerati de jurnalistii spanioli drept „un cuplu atipic pe scena politica”, intrucat, desi sunt impreuna de 32 de ani si nu au copii, sau poate chiar din acest motiv, continua sa fie indragostiti, dupa cum a a scris cotidianul „El Mundo”, intr-un articol publicat cu ocazia vizitei oficiale efectuate de seful statului roman la Madrid, la invitatia Regelui Felipe al VI-lea al Spaniei si a Reginei Letizia (foto). 

Cotidianul se refera la volumul autobiografic Pas cu pas publicat de Klaus Iohannis, remarcand faptul ca o buna parte a cartii este consacrata „femeii vietii lui”, care este profesoara, ca si el, si pe care a cunoscut-o la 22 de ani, in timpul studentiei. „Suntem si acum o pereche de indragostiti, pentru ca arta nu este aceea de a te indragosti, ci de a mentine vie dragostea pentru mult timp”, a asigurat liderul de origine germana, care are 56 de ani si care „a preferat sa nu plece in Germania impreuna cu parintii sai, in anii 1990, in timpul momentelor tulburi ale revolutiei din Romania, pentru a ramane alaturi de iubita lui in micul oras Sibiu”, conform publicatiei spaniole.

Carmen Iohannis este descrisa drept „o Prima Doamna discreta”, cu un „comportament foarte sobru si alergica la protagonism public si retele sociale”, dar si „o catolica ferventa”, ca si sotul ei, ambii mergand clandestin la slujbe in perioada dictaturii comuniste din Romania.

Chiar si modul in care a reactionat imediat dupa ce Klaus Iohannis a castigat scrutinul din toamna anului trecut a fost deosebit, intrucat, in loc sa mearga la Bucuresti pentru a sarbatori triumful cu sotul ei, a ramas la Sibiu, si si-a tinut orele, ca in oricare alta zi, cu elevii ei de la Liceul Gheorge Lazar, scrie El Mundo.

Cotidianul mentioneaza ca sotia presedintelui este o „persoana foarte culta, care canta la pian si iubeste baletul si teatrul, pasiuni pe care le impartaseste cu sotul ei”.

Sotii Iohannis — continua publicatia spaniola — „nu s-au aratat niciodata la petreceri fastuoase, ci dimpotriva”, prefera indeletniciri domestice, preocuparea favorita a politicianului fiind bricolajul in propria casa, in timp ce sotia lui este iubitoare a bucatariei frantuzesti.

Sursa foto: Hepta
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare