Vedete din Romania

#mihaela radulescu #divort #custodie #elan schwartzenberg

Elan face apel la hotararea de divort?

Fostul sot al Mihaelei Radulescu s-a saturat de jocurile media ale vedetei tv. Dupa pronuntarea divortului nu a fost zi in care Mihaela sa nu fie prezenta in presa cu detalii picante despre viata ei personala, de la weekendul ei cu Dani Otil la Amsterdam la mersul cu Ayan pe ATV fara echipament de protectie .

Elan Schwartzenberg a vrut un divort discret. Asta a si obtinut. Probleme au inceput dupa divort cand Mihaela a hotarat sa tina prima pagina a ziarelor cu tot felul de dezvaluiri despre relatiei ei cu Dani Otil (28 de ani). Fostul sot al Mihaelei si-a pierdut rabdarea abia cand presa a vuit despre mini-vacanta la munte a Mihaelei cu Ayan. Atunci cand ea l-a urcat pe Ayan pe ATV fara echipament de protectie, tatal a facut declaratii dure despre caracterul Mihaelei

Obosit de circul media starnit de Mihaela, el a dorit sa clarifice cateva lucruri intr-un interviu. Elan sustine ca Mihaela nu a dorit nimic la partaj, dar ca i-a lasat un card bancar pe care il foloseste in continuare, intr-un interviu acordat Libertatea. Fosta lui sotie "are de cres­cut doi copii. Macar pentru Ayan platesc eu pensie alimentara , pen­tru celalalt o las pe Mihaela" a declarat el.

Lucrurile ar putea fi mai agitate decat lasa Elan sa se vada. Conform unor surse apropiate omului de afaceri, citate de Curentul, el discuta cu avocati despre posibilitatea unui apel la hotararea de divort in care sa primeasca custodia lui Ayan. Publicatia dezvaluie fragmente din schita de motivare a apelului, primita de Elan de la avocatii sai:

"Mama minorului nu poate asigura  acestuia bazele trainice ale intregii formari, temelie pentru viitoarea personalitate adulta. Copilului prescolar ii este necesar un mediu afectiv, social si cultural pe care mama sa, Mihaela Schwartzenberg nu il poate oferi. Mediul familial este o scoala a sentimentelor in care se modeleaza sub aspect afectiv personalitatea. Mama minorului este o persoana total dezinhibata cand vine vorba de sex iar dupa desfacerea casatoriei pronuntate in 8 octombrie, aceasta si barbatul cu care traieste chiar din timpul casatoriei noastre, au publicat aproape zilnic in presa fotografii si interviuri despre relatia lor de iubire, chiar si fotografii ale camerei si patului unde acestia intretin relatii sexuale."

Daca Elan va hotari sa mearga in instanta cu propunerea, el ar putea castiga custodia lui Ayan si l-ar putea creste in Israel, departe de scandalurile amoroase ale mamei lui.

 

Credeti ca Ayan are de suferit din cauza dezvaluirilor Mihaelei din presa?



Aboneaza-te la Newsletterul de Stiri Mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare