Vedete din Romania

#realtii vedete #casatorii vedete #marian ionescu #horia brenciu #vedete extern #vedete intern

Cine sunt divele care au transformat burlacii convinsi in barbati de casa

Si barbatii care par sa fi facut un pact cu burlacia se insoara! Showbizul ofera cateva exemple celebre. O lista pe care s-a inscris, de curand, si Marian Ionescu, liderul trupei Directia 5.

Octavia Geamanu si Marian Ionescu



Marian Ionescu a "copilarit" pana la 54 de ani! Cea care a reusit sa ii puna capac Don Juan-ului, prin bratele caruia au trecut de-a lungul timpului o multime de dive, de la Loredana, Catinca Roman sau Gianina Corondan, este nimeni alta decat delicata prezentatoare de la Antena 1, Octavia Geamanu. Blondina, mai tanara cu 23 de ani, l-a convins pe chitaristul de la Directia 5 sa o ia de nevasta. "Ne-am casatorit. Extravagant, ca aproape tot ce inseamna rock. Weekendul de miere :) il petrecem in turneu. Sa fiti fericiti si sa aveti norocul de a fi alaturi de oamenii pe care ii iubiti", a scris Octavia pe pagina sa de Facebook.

"Ea a avut acesta idee, sa ne oficializam relatia. M-a frapat, caci este un om extraordinar de inteligent si priveste acesta casatorie ca avand posibilitatea sa apartina cuiva, insa sa aiba toata libertatea. Sa fim sot si sotie, fara constrangeri", le-a marturisit Marian Ionescu reporterilor libertatea.ro.

CITESTE SI:

Vedete prelucrate in Photoshop. Cum arata in realitate
VIDEO Velea, in postura de tatic! Haios sau stangaci?
Cum a reusit Camilla sa il tina aproape pe Printul Charles 30 de ani


Alice Dumitrescu si Horia Brenciu

Sursa foto: baby.unica.ro

Pe Horia Brenciu nu l-ar fi crezut nimeni ca se mai insoara. Ajunsese la 42 de ani tot holtei. Avea insa o relatie de 8 ani cu producatorul tv Alice Dumitrescu, femeia care l-a convins, in cele din urma, sa ii spuna "DA" atat in fata ofiterului de stare civila, cat si in fata lui Dumnezeu. Toamna trecuta, artistul si iubita lui s-au casatorit in mare taina.

Liliana Stefan si Dan Bittman

Sursa foto:libertatea.ro

Dan Bitman a ajuns la 52 de ani si, desi nu se casatoreste, are o relatie de peste 23 de ani cu Liliana Stefan, femeia care i-a daruit si trei baieti. Continua sa fie insa un rasfatat al femeilor atunci cand este pe scena. Cu toate astea, este barbatul unei singure femei si se mandreste cu asta. "o iubesc foarte mult! Asta-i adevarul. Pur si simplu ea a stiut sa gaseasca cheita catre sufletul meu. Si nu numai, cred ca stie sa ceara, fara ca sa ceara, de fapt", marturisea Dan intr-un interviu pentru perfecte.ro.

Amal Alamuddin si George Clooney

Sursa foto: abcnews.com

O femeie cu 18 ani mai tanara i-a pus capac si unuia dintre cei mai ravniti burlaci ai Hollywoodului. George Clooney s-a casatorit toamna trecuta cu Amal Alamuddin, o avocata renumita, foarte inteligenta si extrem de senzuala. Asta desi Clooney declarase la un moment dat, dupa divortul de Talia Balsam, ca un mariaj i-a fost deajuns.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare