Vedete din Romania

#franta #logodna #elena basescu

Elena Basescu, logodita la Paris

In familia prezidentiala bat clopote de nunta. Elena, fiica cea mica a presedintelui Basescu a fost ceruta de nevasta de iubitul ei, Bogdan Ionescu , alias Syda . Cererea a avut loc la Paris, sub clar de luna, chiar langa Turnul Eiffel .

Elena si Syda sunt impreuna de cateva luni si par de nedespartit. Cei doi petrec foarte mult timp impreuna si se inteleg foarte bine, drept pentru care Bogdan a decis ca este momentul sa faca pasul cel mare si sa o ceara pe Elena de nevasta.

Potrivit Click!, cererea in casatorie a fost formulata sub clar de luna, langa Turnul Eiffel, la Paris iar EBa nu a avut retineri si a acceptat-o imediat. Astfel ca, de cateva zile, ea poarta pe deget un inel, cu care se lauda catre prietenii apropiati. Potrivit Click!, inelul are un diamant de cinci karate si costa aproximativ 15.000 de euro.

Se pare ca nunta va avea loc la Paris, la sfarsitul acestui an, dupa campania electorala, sau cel tarziu anul viitor. Elena Basescu si Syda sunt impreuna de aproximativ sase luni.

Ea a mai avut trei relatii serioase , dintre care una cu Andrei Hrebenciuc, fiul PSD-istului Viorel Hrebenciuc, care s-a incheiat cu aproape un an, din cauza disputelor politice dintre parintii celor doi.

Bogdan Ionescu, alias Syda, a fost consilier al Ancai Boagiu, fost ministru al integrarii si este cunoscut in mediile mondene bucurestene pentru ca ar fi avut idile cu vedete precum Lili Sandu si Alexandra Dinu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului