Vedete din Romania

#Elena Basescu sarcina #Elena Basescu copii #elena basescu

Elena Basescu, o noua sedinta foto alaturi de copiii sai! Cum arata insarcinata in ultimul trimestru

Elena Basescu se pregateste sa devina mama pentru a treia oara! Inainte de a naste, Eba a facut o sedinta foto alaturi de copiii sai!

Deși ședința foto a durat 6 ore, cei doi copii ai Elenei Basescu au fost extrem de cuminți și rabdator. Fiica fostului președinte al Romaniei a schimbat patru ținute. Spre deosebire de sarcinile anterioare, Eba nu a luat deloc in greutate.

”Sunt foarte fericita. Dintre toate cele trei sarcini de pana acum, aceasta este cea mai usoara. Pe de o parte, pentru ca am deja experienta, stiu la ce sa ma astept. Pe de alta parte, sunt intr-un moment in care sunt foarte relaxata si optimista. Sunt increzatoare ca totul va fi bine: pentru Sofia si Traian Junior, pentru mine si pentru viitorul copil”, a declarat Elena pentru VIVA!

Elena Basescu a dezvaluit ca va avea o fetița, exact așa cum a visat. ”Sofia si Junior vor avea o surioara. Mi-am dorit mult o surioara pentru Sofia, ca sa aiba relatia pe care o am eu cu sora mea. Momentan, vom avea si un echilibru perfect in familie: doi baietei, si doua fetite, avand in vedere ca Ioana are un baietel de trei ani”, a spus Eba.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare