Vedete din Romania

#masina #mobil #elena basescu

Elena Basescu se crede smechera la volan

Elena Basescu se da mare cu Range Rover -ul ei pe soselele din Bucuresti. Fiica presedintelului nu se sinchiseste de regulile de circulatie in trafic si le incalca constant cu constinciozitate.

Se pare insa ca atitudinea rebela a Elenei i-a derajat pe ceilalti participanti la trafic, vedeta media pricopsindu-se cu doua zgarieturi de cheie de toata frumusetea pe masinuta ei de 70.000 de euro.

EBA are obiceiul de a manca si a vorbi la telefon in timp ce conduce si de a parca neregulamentar sub privirile soferilor disperati ca nu gasesc un amarat de loc pentru masina in tot Bucurestiul.

Paparazzi-i de la Click! au surprins-o de curand pe fiica presedintelui purtand o conversatie la mobil, in timp ce se afla la volan pe la Gara de Nord . Aceasta se ducea acasa, la vila din Floreasca. Discutia telefonica a durat cam tot drumul, in jur de vreo 40 de minute.

Binenteles ca in acele momente nu era niciun politist prin zona care sa tina cont de aceste amanunte si nici instantaneele surprinse de paparazzi-i nu vor schimba situatia. Probabil ca tocmai pentru ca atitudinea sfidatoare a Elenei nu este sanctionata de nimeni, cineva bine intentionat s-a hotarat sa o taxeze pe diva si i-a zgariat masina cu cheia.

Chiar daca "semnele de buna purtare " lasate pe masina nu prea dau bine cu statutul ei de vedeta, Elena Basescu nu vrea sa se desparta de bijuteria ei pe patru roti, nici macar pentru cateva zile, cat ar dura reparatiile.

Oricum, in caz ca va intrebati cat ar costa-o pe EBA reparatiile la Range Rover, aflati ca revopsirea portierelor ar duce-o pe vedeta undeva la 20 de milioane.  

"O portiera zgariata cu cheia il costa pe proprietarul masinii aproximativ 1.000 de lei. Se calculeaza vopseaua, dar si diverse chituri sau alte materiale. In functie de complexitatea lucrarii, masina este gata in doua-trei zile", a explicat Sorin Catarig, reprezentant al centrului de service Rover, Premium Auto Motors pentru ziarul Click!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare