Vedete din Romania

#elena basescu #eba #nunta #syda

Elena Basescu se marita

Zvonul potrivit caruia Elena Basescu si iubitul ei, , s-au despartit, a fost infirmat. Apropiatii cuplului au declarat pentru Libertatea ca relatia celor doi merge foarte bine si ca in toamna va avea loc si o nunta.

 "Toate informatiile aparute in presa care ii dadeau ca despartiti pe EBA si pe sunt pure speculatii. Cei doi sunt bine mersi impreuna si intentioneaza ca la toamna sa se casatoreasca", a declarat pentru Libertatea un apropiat al cuplului.

Cu toate acestea, jurnalistii de la au sugerat ca Elena Basescu s-ar fi despartit de Syda din cauza senatoarei Anca Boagiu .

Potrivit spuselor lor, senatoarea ar fi geloasa pe fiica presedintelui ca i-a furat iubitul. In urma cu trei ani, Syda si Anca ar fi avut o relatie amoroasa , careia i-ar fi pus punct Syda, conform Academia Catavencu .

Contactata de cei de la Libertatea, Anca Boagiu neaga in schimb toate aceste informatii. "E o mizerie care nu merita mai multe comentarii. Voi da in judecata institutiile de presa care au lansat asemenea minciuni", a spus aceasta pentru Liberatatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului