Vedete din Romania

#elena basescu #nunta elena basescu #elena basescu mireasa

Elena Basescu si-a cumparat rochie de mireasa de 4.500 de euro

Elena Basescu isi doreste sa straluceasca in cea mai importanta zi din viata sa, asa ca si-a cumparat o rochie de mireasa deosebita, pentru care a platit 4.500 de euro.

Viitoarea mireasa a declarat intr-un comunicat de presa ca rochia pe care o va purta in ziua nuntii este o creatie a designerului Anca Maxim.

"Rochia va fi din dantela, organza, din matase naturala si tafta. A costat in jur de 4.500 de euro", a declarat Elena Basescu.

In ceea ce priveste verighetele, cuplul nu a mai fost la fel de generos si a platit doar 500 de euro pentru ambele inele.

"Verighetele noastre au un design simplu, din aur rose, fara diamante si au costat impreuna 500 de euro", a precizat europarlamentarul.

Sambata, 1 august, mezina presedintelui Romaniei se va casatori cu Bogdan Ionescu, cel care i-a stat alaturi in ultimii trei ani.

Slujba religioasa se va desfasura la biserica Sf. Spiridon cel Nou, incepand cu ora 18.00, iar petrecerea de nunta va avea loc intr-un cort imens, la Palatul Snagov.

Sursa foto: hartapoliticii.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare