Vedete din Romania

#elena carstea #casa #credit

Elena Carstea ramane fara casa

Elena Carstea ramane fara casa mamei din Medias. Dupa ce, in urma cu cativa ani, Profira si Nicolae Carstea, respectiv mama si fratele artistei, au imprumutat bani de la un barbat din oras, acesta le scoate casa la vanzare pentru a-si recupera datoria.

Familia Elenei a imprumutat in urma cu trei ani suma de 25500 de euro de la o cunostinta, Vasile Hategan, pentru a scoate o casa de sub ipoteca. Atunci, Profira si Nicolae Carstea au pus gaj casa familiei din Medias, toate tranzactiile fiind facute prin notariat. Barbatul, care, potrivit Cancan, este angajat la SNT Transgaz SA Medias, le-a dat celor doi banii, mizand pe faptul ca sunt rude cu Elena Carstea.

“Am crezut tot timpul ca familia artistei este de buna credinta. Asa ca, atunci cand Nick mi-a solicitat un imprumut pentru a scoate de sub ipoteca o vila din comuna Bistrita Bargaului, nu am ezitat sa-i sar in ajutor. Am gresit ca nu am verificat cele spuse de acesta. Imobilul din comuna bistriteana era de multa vreme in stadiul de executare silita, in favoarea unei banci. M-au asigurat ca-mi vor returna banii, pentru ca dispun de terenuri la malul marii, de care ar fi fost interesat Gigi Becali”, a precizat Hategan, pentru Cancan.

Insa cum din momentul tranzactiei acesta nu a primit nici un ban inapoi, acum s-a hotarat sa isi recupereze banii prin scoaterea la licitatie a casei puse gaj, adica a casei mamei Elenei, in care acum locuieste doar fratele artistei, care sta baricadat in casa, pentru a nu fi evacuat.

Potrivit Cancan, imobilul a fost scos la licitatie, la care insa nu s-a prezentat nici un ofertant. Se pare ca valoarea acestuia a fost diminuata de la 100.000 de euro initial, la numai 57.562,60 de euro, pe care se pare ca nimeni nu vrea sa ii plateasca. “Eu am ramas cu paguba, adica 25.500 de euro la care se adauga inca 8.600 de lei cheltuieli de judecata . Chiar daca licitatia va continua in fiecare luna, e cert ca, in momentul de fata nimeni nu cumpara case si, cu atat mai putin aflate in litigiu”, a adaugat Vasile Hategan, despre aceasta situatie.

Elena Carstea a aflat despre aceasta problema in urma cu doar cateva luni, atunci cand sora ei i-a povestit ce s-a intamplat. Solista spune insa ca nu are ce sa faca pentru ca nu are banii necesari acoperirii datoriei, mai ales in conditiile in care mai are o datorie de 40000 de dolari catre spitalul in care s-a operat. “M-am suparat foarte tare cand am auzit. Mi-a spus sora mea, acum cateva luni. Am aflat tarziu. Nu am ce sa fac. Nu am de unde sa le dau banii necesari. Peste sase luni e posibil sa am din nou o interventie pe creier. Am un teren la mare pe care nu l-am mai vandut pentru ca a cazut piata. Nici macar nu am voie sa ma enervez”, a precizat Elena Carstea, pentru Cancan.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare