Vedete din Romania

#elena carstea #operatie #anevrism

Elena Carstea se indoapa cu pastile pana la operatie

Elena Carstea se pregateste de operatie. Pana la interventia care ar putea avea loc la sfarsitul acestei luni, solista merge la spital o data la doua zile si se indoapa cu pastile care sa ii regleze nivelul tiroidei.

Artista nu a primit unda verde nici pentru interventia care ar fi trebuit sa aiba loc astazi. Medicul endocrinolog al Elenei i-a spus ca nivelul tiroidei este inca mare, asa ca nici macar embolizarea nu poate fi facuta fara riscuri. De aceea medicul i-a amanat interventia pana la sfarsitul acestei luni.

Pana atunci solista ia un pumn de pastile in fiecare zi. “Am un tratament agresiv: iau 18 pastile pe zi, pentru tiroida si tensiune, ca sa nu se sparga vasul pana nu ajung la operatie. De asemenea, iau si picaturi pentru ochi", a declarat Elena Carstea pentru Cancan.

In plus, ea merge la spitalul unde i se va face si interventia o data la doua zile. "Nu am vazut in viata mea atatia doctori. Merg la spital la doua-trei zile si fac analize. Acestea verifica daca scade nivelul tiroidei", a adaugat Elena. In tot acest timp langa ea se afla sotul, mama si fetele, care o sprijina moral. “Glenn e cel mai tare. Ma duce si ma aduce de la spital. Sotul meu este de nota 200!”, a precizat Carstea pentru Cancan.

Elena Carstea a aflat in urma cu aproximativ o luna ca sufera de anevrism cerebral localizat la nivelul ochilor, care, pentru a nu duce la orbire sau chiar la moarte trebuie operat. Dupa ce operatia i-a fost amanata din cauza nivelului ridicat al tiroidei, artista a decis sa urmeze o interventie de embolizare, care presupune lipsa unei interventii pe creier. Ea spera ca embolizarea sa se finalizeze cu succes la sfarsitul lui septembrie si sa poata reveni in Romania in noiembrie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare