Vedete din Romania

#elena carstea #operatie #anevrism

Elena Carstea, sfatuita sa se opereze in Germania

Elena Carstea asteapta in continuare stabilizarea situatiei provocate de glanda tiroida pentru a se putea opera de anevrism . Ea a luat in considerare si ideea unei operatii in tara, dar acest lucru nu pare varianta cea mai buna.

Primul gand al Elenei cand a aflat de situatia medicala a fost sa revina in tara pentru a fi operata. Zborul cu avionul i-ar pune insa viata in pericol, asa ca solista a hotarat sa se supuna operatiei de 100.000 de dolati in Statele Unite.

Elena ar fi vrut sa poata fi operata de renumitul neurochirug roman Vlad Ciurea, seful sectiei de Neurochirurgie de la Spitalul de Urgenta "Bagdasar-Arseni". Un alt medic de la acelasi spital crede ca este mult mai indicat pentru cantareata sa mearga in Germania.

"Situatia ei este si asa destul de delicata si nu are nevoie de altceva care sa-i inrautateasca starea de sanatate. Cu toata inima o sfatuiesc sa mearga in Germania, la clinica din Hanovra a doctorului Samii. Conditiile de acolo sunt net superioare oricarui spital specializat pe neurochirurgie din lume, iar de succesele inregistrate de-a lungul anilor de Madjid Samii nu mai vorbesc. Este adevarat ca zborul cu avionul este un mare impediment, dar daca totusi i se va permite sa se deplaseze in afara tarii, sa mearga neaparat in Germania. Din cate stiu eu, costul unei operatii acolo se ridica la 50.000 de euro, jumatate din cat i se cere in America", a declarat neurochirurgul care a dorit sa-si pastreze anonimitatea pentru Gardianul.

In Romania, aceeasi operatie ar costa numai 3.000 euro. Elena ar putea fi insa nevoita sa suporte doua operatii, prima dintre ele la glanda tiroida pentru a rezolva problemele endocrinologice care cresc riscul unor complicatii in timpul interventiei chirurgicale de inlaturare a anevrismului cerebral.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului