Vedete din Romania

#elena gheorghe #benone sinulescu #axinte

Elena Gheorghe si Benone, printre victimele lui Axinte

Din ce in ce mai multi artisti il acuza pe impresarul Florin Petrescu ca ii trage in teapa. Lista cantaretilor si a trupelor care asteapta sa-si ia bani pe concertele sustinute cu luni in urma, creste pe zi ce trece. Elena Gheorghe este cea mai recenta pagubita ce se face auzita.

Potrivit ziarului Cancan, Florin Petrescu, alias Axinte , datoreaza aproape 20.000 de euro trupei Bambi. Cele doua surori se plang ca impresarul nu le-a dat nici pana acum onorariul pe o serie de concerte si nu au semnat niciun contract. La randul sau, Axinte se apara si declara pentru Click ca nu mai are nimic de dat surorilor Tanase si ca oricum acestea nu meritau banii aia deoarece "falseaza si pe play-back".

Denisa de la Bambi: "Axinte face ca boierii din Sclava Isaura"

"Axinte face ca boierii din Sclava Isaura. Crede ca artistii sunt ca acei sclavi de pe plantatie si daca au curajul sa ceara banii pentru care au muncit, sunt loviti din toate partile", a fost replica data de Denisa, una dintre surorile Bambi, pentru ziarul Click.

Acuzatiile impotriva lui Florin Petrescu nu s-au oprit aici. Si Elena Gheorghe s-a hotarat sa dea in vileag problemele financiare pe care le are cu impresarul rau-platnic.  

"Nu vreau sa comentez prea mult pentru ca sunt o tipa cu bun-simt si sper ca aceste probleme se vor rezolva pe cale amiabila. Este adevarat ca ne este dator de ceva timp. Oricum, in momentul in care am vazut cum stau lucrurile am sistat colaborarea cu el. Nu e o situatie placuta pentru ca eu mi-am platit datoriile fata de colaboratorii mei si impozitele la stat, desi nu mi-am incasat banii" a marturisit Elena Gheorghe pentru Cancan.

Potrivit informatiilor din show-biz, Florin Petrescu i-ar datora reprezentantei de anul acesta la Eurovision, Elena Gheorghe, nu mai putin de 30.000 de euro.

Si trupa Directia 5 are de recuperat bani de la impresar, ce-i drept o suma mai mica, in timp ce Fara Zahar asteapta cei 4000 de euro pe care ii datoreaza Axinte inca de la Revelionul trecut.

"De cate ori vine vorba despre bani, impresarul da vina pe primariile care nu au achitat. A fost o colaborare episodica, dar nefericita. A trecut un an si nu ne-am vazut banii. Avem facturi taiate si ne-am achitat impozitele pentru ele, banii, insa, nu i-am vazut. Acum inteleg de ce a incercat sa ne convinga sa incasam onorariul la negru, fara factura", a declarat Bobby de la Fara Zahar pentru Cancan.

Benone Sinulescu: "Axinte a plecat in India cu banii mei"

Benone SinulescuIn tot acest timp, interpretul de muzica populara, Benone Sinulescu este foc si para pe Axinte si il face pe acesta "tepar". De altfel, de aproape un an de zile, artistul a incheiat relatia de amicitie pe care o avea cu impresarul, tocmai din acest motiv.

"M-am tinut mult timp de capul lui sa recuperez banii. Dupa un concert, Axinte mi-a spus ca imi va plati onorariul in Bucuresti si a ramas sa il sun si sa ne intalnim. Insa, atunci cand am facut acest lucru, am aflat ca el plecase in vacanta in India cu sotia lui. Cu tot cu banii mei, desigur. Mi-am recuperat intre timp onorariul, insa a trebuit sa astept cateva luni bune", a marturisit nea Beni pentru Click!

Raspunsul dat de Florin Petrescu la toate aceste acuzatii a fost simplu: e vina primariilor. Contactat telefonic, acesta a declarat ca: "Este bine ca tot mai multi cantareti spun adevarul, ca nu si-au primit banii. In felul acesta, cele 40 de primarii care imi datoreaza peste 8 miliarde de lei se vor sesiza si vor plati. Astfel, ma voi achita si eu fata de oameni".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare