Vedete din Romania

#arest Elena Udrea #vedete intern #showbiz #elena udrea

Elena Udrea: "M-am simtit violata cu catusele la maini"

In urma cu aproape o luna, Elena Udrea se intorcea in arestul Politiei Capitalei, un loc care nu ii ofera nici pe departe conditiile de trai cu care a fost obisnuita. Mai mult, procedurile pe care le presupune arestul se pare ca au marcat-o teribil.

Potrivit cancan.ro, fosta "Blonda de la Cotroceni" i-ar fi povestit unei prietene un episod care a deranjat-o foarte mult. Mai exact, conform protocolului existent in cadrul politiei, toate persoanele arestate trebuie sa se supuna unui control medical amanuntit, pentru a exista o fisa despre starea de sanatate a fiecarui anchetat. Si Elena Udrea a fost nevoita sa mearga la un control ginecologic. Chiar daca a refuzat, sursa citata sustine ca fostul ministru a fost dus cu duba politiei si doi gardieni la spital.

"Medicii au tratat-o decent, dar consultul s-a facut cu catusele la maini, ceea ce este ingrozitor. S-a simtit parca violata. Exact asa mi-a spus. Sufera enorm din cauza conditiilor insalubre, a faptului ca nu poate avea nici macar conditiile minime de igiena. Ea este o femeie extrem de ingrijita, cu un ritual strict de ingrijire corporala. Doarme cu prosopul pe perna, patura este rupa, asternuturile cusute. Nu isi poate face nici macar nevoile, pentru ca este vazuta de celalalte detinute. Mirosul este insuportabil. Nici nu poate manca, a slabit 5-6 kilograme pana acum. E cu nervii la pamant", a declarat o prietena de-a Elenei Udrea.

CITESTE SI:
S-a insurat din nou Adi Mutu? Dovada a iesit la iveala!
Carmen Iohannis, o "prima doamna" atipica. Iata ce gesturi face!
Cea mai noua inventie! Vinul care nu da dureri de cap!

Sursa foto: dcnews.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului