Vedete din Romania

#patriarhul daniel. #elena udrea #club colectiv #morti colectiv # incendiu colectiv #victime colectiv

Elena Udrea, mesaj dur la adresa Patriarhului Daniel in urma tradegiei din Colectiv

In urma incendiului din Clubul colectiv soldat cu 32 de morti si peste 150 de raniti, in presa au aparut declaratii uimitoare ale BOR potrivit carora tinerii ar trebui sa mearga mai mult la biserica si mai putin in cluburi, declaratie facuta de Patrarhul Daniel.

 

Elena Udrea nu a ramas indiferenta mesajelor Patriarhului, ba mai mult s-a simtit indignata de declaratiile acestuia si tinut sa ii transmita un mesaj. Iata ce a spus Elena Udrea, citata de libertatea.ro.

”Preafericirea Voastra, avem nevoie de biserica pentru ca avem nevoie de credinta. Clerul BOR a lipsit pana acum de langa cei care au suferit in urma tragediei din Clubul Colective si care au nevoie de compasiune si sustinere in aceste zile. Un popor intreg plange si se roaga pentru sufletele celor morti si pentru cei care se zbat intre viata si moarte in spitale. Un popor credincios arata o solidaritate pe care multi nu o mai credeam posibila.

Din aceasta solidaritate lipsea pana acum tocmai Biserica. Nu stiu motivele pentru care preotii au intarziat slujbele pentru victime, dar daca noi toti, credinciosii, ne rugam in strada, acasa, in biserica, atunci preotii nostri, in frunte cu Patriarhul Daniel trebuie sa fie alaturi de noi pentru ca relatia noastra sa ramana una de incredere. Biserica trebuie sa ne pazeasca in astfel de momente credinta noastra, a unui popor atat de lipsit de alte repere morale.

Altfel, exista riscul ca acei care ne vor fara de credinta sa ne manipuleze si sa ne convinga ca Bisericii nu ii pasa de noi si asa, foarte multi sa inceapa sa nu mai creada. Nu sunt departe vremurile in care se daramau biserici si erau prigoniti preotii. Daca s-a putut acum doar 26 de ani, s-ar putea repeta din nou. Trebuie doar ca poporul sa fie invrajbit.

Preafericirea Voastra, eu vreau sa ma rog in continuare in biserica, sa ma spovedesc in fata unui preot, vreau sa fiu credincioasa fara sa ma tem ca as putea fi persecutata pentru credinta mea.

Faceti in asa fel incat sa ramanem un popor credincios!”, a fost mesajul Elenei Udrea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare