Vedete din Romania

# elena udrea dragoste # elena udrea iubit #vedete intern #showbiz #elena udrea

Elena Udrea, prima declaratie despre noul iubit!

Elena Udrea iubeste din nou. La doi ani de la divortul de omul de afaceri Dorin Cocos, fosta deputata s-a afisat alaturi de un barbat misterios. 

Elena Udrea si noul sau partener au fost surprinsi zilele trecute la un restaurant de fite din Parcul Herastrau. Cei doi s--au sarutat non-stop si s-au sorbit din priviri. Desi era intr-un loc public, Elena Udrea nu s-a mai ferit sa faca aceste gesturi tandre, semn ca si-a recunoscut relatia. 

Mai mult, "Blonda de la Cotronceni' a confirmat, pentru cancan.ro, ca este indragostita din nou, insa nu vrea sa dea prea multe detalii despre viata sa amoroasa. 

"Au trecut doi ani de cand am divortat si, va marturisesc sincer, ma bucur ca am un barbat ca Valentin langa mine. Eu sunt o persoana care crede in dragoste. El este omul care s-a aflat alaturi de mine in cea mai grea perioada a vietii mele intr-un moment in care prieteni vechi au ales sa se indeparteze, sa se dezica de mine.

A fost la mine in vizita, la arest, si m-a sustinut permanent. N-as dori insa sa transform aceasta poveste frumoasa intr-una publica, intrucat e parte din viata mea privata si nu as vrea sa o expun tuturor!", a declarat Elena Udrea pentru cancan.ro.

CITESTE SI:

Gelozia, bat-o vina! Cum il teroriza sotia pe Razvan de la "Neata"

Ultimele vesti despre Gabi Cotabita: "Are nevoie de gandurile noastre bune"



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului