Vedete din Romania

#Emil Rengle Cannnes #Emil Rengle #vedete intern #showbiz

Emil Rengle, director artistic la Cannes!

Emil Rengle, artistul roman cunoscut la nivel international pentru complexitatea spectacolelor sale, este prezent pentru a doua oara consecutiv la Festivalul de la Cannes.

Dupa turneul international care a inclus tari precum China, Mexic si Liban, Emil Rengle ajunge la Cannes! Artistul roman, alaturi de echipa sa, formata din cele mai renumite dansatoare profesioniste din Romania, si-a prezentat show-urile la cele mai exclusiviste petreceri din cadrul evenimentelor Cannes de pe Riviera Franceza si pe iahturile unor vedete internationale. Astfel, printre VIP-urile prezente la Cannes care s-au bucurat de show-urile sale se numara Jess Glynn, Olivia Wilde, Margot Robbie si Brett Ratner.

Aflat la Cannes in calitate de director artistic, Emil Rengle se bucura de succes si apreciere pentru show-urile pregatite alaturi de frumoasele dansatoare. Pentru evenimentele din cadrul celui mai mare festival de film din Europa, artistul roman a pregatit primul show de ping pong dansant, alaturi de Carla Szabo si Madalina Pauliuc, campioane nationale la tenis de masa. Mai mult, momentele artistice prezentate la Cannes sunt premiere internationale si au fost pregatite in colaborare cu artistii Anca Pop & Speak.

De-a lungul timpului, Rengle a avut numeroase colaborari cu Anca Pop, de care il leaga si o frumoasa prietenie. La editia trecuta a festivalului, cei doi au fost singurii romani invitati de proprietarul casei de productie Warner Music Group, Len Blavatnik, la una dintre petrecerile sale exclusiviste.

Talentatul artist este familiarizat cu scena internationala inca de la varsta de 18 ani, cind a fost desemnat cel mai bun dansator roman si a participat la campionatul de dans Hip Hop International din Las Vegas. De atunci, prezenta sa la evenimente internationale este nelipsita. Emil a sustinut show-uri in Miami, Los Angeles, Tokyo, Hong Kong, New York, dar si in orase din intreaga Europa.

Despre Emil Rengle:

Abilitatile creative iesite din comun ale tanarului artist au fost reconfirmate cand i s-a propus sa sustina o serie de workshop-uri de dans in SUA, Asia si Europa. in cadrul acestui turneu, Emil Rengle a avut ocazia sa danseze alaturi de coregrafi celebri, ca Sheryl Murakami (coregraful lui Beyonce) sau Nika Kljun (coregraful lui Kylie Minogue), dar si alti dansatori talentati din intreaga lume. Pe plan national, Emil Rengle a colaborat cu numerosi artisti, ca Alex Velea, Antonia, Inna, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Marius Moga, Alexandra Stan, Anda Adam, sau Corina. Cea mai recenta colaborare a fost, insa, cea cu Dana Budeanu, in cadrul emisiunii ”Uite cine danseaza!”.

2015 a fost, pentru Emil Rengle, un an de referinta in cariera sa, intrucat atunci artistul s-a lansat si muzical cu proiectul sau Rengle pe scena Untold, in fata a 60.000 de oameni. in acelasi ani, Emil a fost singurul artist roman invitat la Europe Music Awards 2015, una dintre cele mai renumite gale muzicale, care a avut loc la Mediolanum Forum din Milano. Aici, talentatul coregraf a impartit scena cu vedete precum, Pharell, Ed Sheeran, Macklemore si Ellie Goulding.

Despre Festivalul de Film de la Cannes:

Festivalul de film de la Cannes a ajuns la cea de-a 70-a editie iar gazda evenimentului din acest an este chiar Monica Bellucci. De asemenea, cineastul Cristian Mungiu va fi presedintele juriului pentru scurtmetraje.

Evenimentul reuneste an de an cele mai indragite staruri de cinema si cei mai cunoscuti regizori. Fstivalul de Film de la Cannes este unul dintre cele mai cunoscute evenimente dedicate industriei filmului, pe covorul caruia au calcat, de-a lungul timpului, staruri de cinema devenite iconice, precum Sophia Loren, Grace Kelly, Brigitte Bardot sau Alain Delon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare