Vedete din Romania

#ernest #accident de masina #salvare femeie #vacanta la greci

Ernest a salvat o femeie in timpul vacantei la greci

Recent revenit din vacanta, Ernest a dat astazi o fuga pana la Mamaia, pe plaja “Draga mea prietena”, sa povesteasca ce minunatii a vazut in Creta si prin ce peripetii a trecut pe drumurile Greciei.

E interesant ca in 11 zile cat am stat acolo, nu am vazut niciun echipaj de politie, un filtru, pe niciun drum pe care am fost, si am parcurs aproximatv 8oo km. Am intalnit multi englezi care, din cauza consumului bauturilor alcoolice, uitau ca se afla in alta parte a Europei si schimbau benzile, convinsi ca circula corect. A lipsit foarte putin pana la a face un accident din cauza unuia care circula, cu un motor, pe sens invers. Cand l-am atentionat ca greseste, a avut grija sa ne adreseze cateva ”, a povestit Ernest.

Aventurile din Grecia nu s-au oprit insa aici. Prezentatorul Kanal D a devenit salvatorul unei femei, implicate intr-un accident.

S-a intamplat sub ochii nostri. O femeie, aflata la volanul unei masini, a intrat cu  viteza intr-o curba; autoturismul s-a infipt intr-o stanca. Am tras pe dreapta si i-am acordat femeii primul ajutor. Din cauza socului, delira. Imediat am sunat la salvare, mai departe s-au ocupat de starea ei medicii”, a relatat vedeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului