Vedete din Romania

#ernest #detectiv #atestat

Ernest, detectiv pe bune

Ernest Takacs, cunoscut din emisiunea "Tradati in dragoste", s-a gandit ca este momentul sa devina "urmaritor" cu acte in regula si a urmat niste cursuri de detectiv pentru a-si lua atestatul.

Prezentatorul TV si-a luat diploma de insa nu poate profesa in aceasta meserie datorita faptului ca este persoana publica. Statutul de vedeta ii perecliteaza prezentatorului munca si asta pentru ca poate fi usor recunoscut de lume pe strada.

Pentru Ernest ar mai fi solutia de a conduce cazurile "din umbra ", insa pentru acest business, moderatorul ar avea nevoie de prea multi bani, suma de care nu dispune, potrivit spuselor lui.

"Eu am urmat cursurile unei astfel de scoli, am atestat in acest domeniu. Nu am profesat pentru ca, cu mecla mea extracunoscuta, nu ai cum sa profesezi in meseria asta. Iar ca sa o conduci din umbra ai nevoie de foarte multi bani.

Iti trebuie echipamente tehnice, masini, sediu, plus un numar fix de contracte pe luna, care, daca nu iti vin, te-ai ingropat . Iar eu nu detin resursele financiare ca sa pornesac un business de genul acesta. Dar exista o parte de consultanta in ceea ce consta limbajul si tehnicile de " a declarat Ernest Takacs pentru ziarul Adevarul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului