Vedete din Romania

#lesbiana #catalin botezatu #violeta

Este noua blonda a lui Bote lesbiana sau nu?

Pana nu demult, Violeta, castigatoarea concursului „ Burlacul ” de la Antena 1, avea trecut in profilul de Facebook un status cel putin dubios. La sectiunea relatii, femeia trecuse ca partenerul ei de viata este...colega ei de la emisiune , Andrada Ersek.

Odata descoperita aceasta postare au inceput speculatiile potrivit carora noua blonda a lui Bote ar fi lesbiana , speculatii pe care cele doua femei n-au facut decat sa le intareasca prin gesturile lor.

Cele doua au realizat niste fotografii in ipostaze intime si si-au tot repetat una celeilalte cat de dor le este de „nebuniile” pe care le-au facut amandoua in timp ce filmau la „Burlacul”.

“Andrada, colega mea de la «Burlacul» si cu care m-am inteles foarte bine, mi-a dat in gluma, pe Facebook, invitatia de a accepta acest statut, ca as fi intr-o relatie cu ea. I-am facut placerea, dar asta nu inseamna ca sunt lesbiana”, a declarat insa Violeta pentru ziarul Libertatea, negand astfel ideea potrivit careia ar fi lesbiana.

In tot acest timp, Catalin Botezatu, aflat la Saptamana Modei din Inslanda, se bucura de atractiile turistice oferite de aceasta tara si vrea sa se intoarca acasa cu amintiri frumoase.

 „Maine (n.r. - azi) plec spre New York si nu am vrut sa ratez ocazia de a filma focile din aisberg. Captat de frumusetea locului, am alunecat din ambarcatiunea in care ma aflam. Norocul meu ca m-a ajutat cineva repede. Voi reveni in tara cu imagini spectaculoase filmate intr-o laguna plina de ghetari”, a povestit designerul pentru ziarul „ring”.

Bote se va intoarce in Romania saptamana viitoare si se speculeaza ca are in plan sa semneze nou angajament cu cu postul TV Antena 1 .
 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului