Vedete din Romania

#ioana nastase #ilie nastase #divort

Este oficial! Ioana si Ilie Nastase divorteaza. Actele au fost deja depuse la judecatorie. Ioana: “Rabdarea mea a luat sfarsit!”

Casnicia dintre Ioana si Ilie Nastase a ajuns la final. Cei doi au decis sa divorteze si au depus deja actele la judecatorie.

Potrivit Wowbiz.ro, bruneta a mers la Judecatoria Constanta unde a depus actele de divort. Potrivit informatiilor, dosarul a intrat pe rolul sectiei civile ”minori si familie”, dar primul termen nu a fost, inca, fixat.

Nu este insa prima oara cand Ioana Nastase face demersurile pentru divort. Bruneta a mai intentat divortul anul acesta, in luna martie, insa in iunie a anuntat ca s-a impacat cu Ilie Nastase. 

”Astazi, un capitol din viata mea a luat sfarsit!!!! Ma consider o femeie puternica si mandra de faptele mele… rabdarea mea, iertarea mea, vointa si bunele intentii. Pot spune ca aceasta experienta m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar daca a fost nevoie de foarte multa stapanire de sine.

RABDAREA MEA A LUAT SFARSIT!!! In toata aceasta perioada, am avut si ocazia de a cunoaste oameni buni, de o mare valoare si bine intentionati iar pentru asta le multumesc! Poate unii dintre dumneavoastra m-ati judecat gresit, altii mi-ati acordat intelegere si mi-ati apreciat rabdarea care nu a fost deloc usoara. Am continuat sa lupt, crezand si sperand ca se va schimba ceva in bine. Va rog, sa ma intelegeti ca in aceasta perioada voi avea nevoie de liniste si putina intimitate!!! Va multumesc frumos pentru intelegere!  Cu deosebit respect, IOANA!”, a fost mesajul scris de Ioana pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare