Vedete din Romania

#madalina manole #petru mircea #eugenia manole

Eugenia Manole: " Daca era lasata sa mearga la doctor in New York, fiica mea ar fi trait si acum"

Parintii Madalinei Manole par sa nu isi mai poata stapani ura pentru fostul sot al acesteia. In fiecare zi acestia vin cu declaratii noi din care se observa furia acestora impotriva lui Petru Mircea .

Eugenia Manole , mama Madalinei, a declarat pentru ring, ca artstista avea de gand sa isi viziteze verioara din New York pentru a face acolo o vizita medicala completa.

"Pe 12-13 mai, m-am dus in dormitorul Madalinei in timp ce vorbea la telefon cu nepoata mea din America, verisoara ei. Madalina îsi scosese din banca 10.000 de euro sa se duca sa se imbrace, dar si sa-si faca un control medical general dupa problemele de sanatate pe care le-a avut in acea perioada. Probabil a vrut sa se duca la ea, fiind asistenta la o mare clinica din New York, sa stea de vorba cu ea si cu alti prieteni la care mai mergea cand se afla in turneu si sa fie o recreere a ei, sa plece din atmosfera care se abatuse asupra sufletului ei. Probabil a vrut sa-si gaseasca linistea plecand la verisoara ei, dar Petru si mama-sa n-au lasat-o. Madalina traia astazi daca era lasata sa mearga in SUA", a declarat Eugenia Manole, pentru ring.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare