Vedete din Romania

#jurati masterchef #showbiz #Masterchef #vedete intern #Patrizia Paglieri #Florin Scripca # juriu masterchef # adi hadean # juriu hells kitchen

Exclusiv. Ce cred noii MasterChefi despre concurenti si ce faceau cand s-a difuzat Hell's Kitchen

Prima runda de probe din bucataria MasterChef a strans la Pro TV de doua ori mai multi romani in fata televizoarelor comparativ cu televiziunea de pe pozitia secunda! Degete taiate, concurenti ambitiosi, lacrimi de durere dar si de bucurie, probe surprinzatoare si spectacol total, sunt ingredientele cu care cei trei noi MasterChefi au cucerit publicul in noul sezon al cooking-show-ului.  

Patrizia Paglieri, Florin Scripca (FOA) si Adrian Hadean sunt cei trei chefi care ii pun pe jar in acest sezon pe aspirantii la titlul de MasterChef. Schimbarea juriului dupa cateva sezoane de succes a fost una controversata si indelung dezbatuta, insa ProTV pare sa detina in continuare reteta succesului, depasind editie dupa editie rivalii de la Hell's Kitchen. Iata ce spun cei trei jurati despre provocarea pe care au acceptat-o in aceasta toamna, dar si despre concurenti si concurenta. 

Acasa.ro: De ce ati acceptat provocarea MasterChef? 

Patrizia Paglieri: Cunosteam emisiunea si imi place conceptul unui show culinar. Consider ca este o provocare bine venita. Pentru mine MasterChef inseamna recunoasterea competentelor profesionale. Pot spune ca este asemenea unui Oscar pentru actori.

Adi Hadean: M-a atras provocarea in sine si am acceptat-o fara sa stau pe ganduri. O consider o etapa extrem de interesanta din viata mea, care mi-a deschis perspective si oportunitati si care s-a dovedit a fi o decizie foarte buna.

FOA: Ma simt foarte bucuros, in urma experientei cu emisiunea ‘Flavours 3 Bucatari’ si cea din ultimii ani in deschiderea mai multor localuri din Romania si in coordonarea mai multor bucatarii sa am oportunitatea acum sa fiu implicat in acest proiect. Imi plac provocarile in general si cred ca provocarea MasterChef le completeaza frumos pe toate celelalte de pana acum.
 

Este diferit MasterChef de la TV de MasterChef in care esti implicat direct? In ce fel?

Patrizia Paglieri: In platoul de filmare se petrec multe lucruri catre nu pot fi surprinse la televizior. In spatele a ce se vede exista o armata de oameni cu care noi juriul interactionam, care ne ghideaza, care fac ca lucrurile sa mearga. Productia unei emisiuni TV de aceasta natura este una extrem de complexa, iar asta se simte doar din spatele camerelor de filmat.

Adi Hadean: Implicarea directa in acest proiect reprezinta o cu totul alta experienta. Trairea este alta, experienta in sine e mult mai interesanta, contactul direct cu toti cei care participa la aceasta emisiune te duce intr-o cu totul alta lume. La televizor se vede doar o mica parte din tot ceea ce inseamna acest proiect, iar atunci cand pui umarul la acest efort imens de a construi o emisiune de top, implinirea pe care o simti cand vezi rezultatele nu poate fi comparata cu nimic altceva.

FOA: Nu cred ca sunt mari diferente, cum ar spune englezii ‘what you see is what you get’. Colegii de la Flavours ma vor recunoaste, pot fi foarte dur, dar si intelegator, si cred ca aceste trasaturi reies si la TV.

Cum v-ati simtit cand s-a difuzat prima editie din noul sezon? V-ati uitat la TV? 

Patrizia Paglieri:  Nu am reusit, intrucat eram in filmari. Insa evident ca am fost emotionata, pentru ca nu stiam care va fi reactia publicului.

Adi Hadean: Am fost curios sa vad rezultatul final. Ritmul de munca extrem de agitat din aceasta perioada, timpul petrecut la filmari si oboseala acumulata m-au impiedicat sa pot sa-mi fac o imagine despre cum va arata produsul finit. Trebuie sa marturisesc ca este interesant sa te urmaresti din postura de spectator si sa vezi cum se construieste o intreaga poveste. Ma simt privilegiat sa fac parte din acest proiect.

FOA: Din pacate, am fost prinsi cu filmarile, dar am reusit sa vedem emisiunea printre picaturi. Sunt increzator in acest proiect, sunt foarte multumit de concurenti si de dezvoltarea lor pe parcursul filmarilor si abia astept sa vad ce va urma.

CITESTE SI: Horia Brenciu arunca cu noroi in fostii colegi

Dar la Hell's Kitchen v-ati uitat? 

Patrizia Paglieri: Nu m-am uitat.

Adi Hadean: Chiar daca as fi vrut, nu am avut timp sa urmaresc. Filmarile inca sunt in toi la MasteChef, iar programul meu este extrem de agitat si incarcat, iar putinul timp liber il petrec alaturi de familie.

FOA: Nu, deoarece eram la filmari.

Ce v-a surprins placut sau neplacut la concurentii din noul sezon?

Patrizia Paglieri: Prima impresie placuta a fost cea de la preselectii. Nu ma asteptam ca mii de concurenti sa se inscrie. Abia atunci am constientizat cat de pasionati sunt romanii de gatit. Cu toate astea, multi dintre ei nu au realizat ca MasterChef este o competitie dura, dificila, iar o parte dintre ei nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor unui astfel de concurs.

Adi Hadean: M-au surprins povestile de viata. Pasiunea pentru gatit e mereu un lucru interesant de observant, sa vezi de unde se naste, cum creste si cum ne influenteaza in cele din urma destinele. Sunt concurenti care au renuntat la proiecte, locuri de munca, angajamente pentru a veni sa incerce sa-si indeplineasca un vis. E o lectie de viata, la fel cum este si in cazul celor care din pacate nu s-au calificat pentru MasterChef, desi unii dintre ei au potential si am citit in ei determinarea de a merge si a continua, a munci mai mult pentru a se perfectiona si a incerca din nou. Oamenii si povestile lor de viata te surprind mereu atunci cand ai ocazia sa-i cunosti si mai ales sa asociezi povestea lor cu preparatul pe care il gatesc. Stilul propriu de a gati vorbeste mult despre fiecare dintre noi, dar cu o sinceritate pe care multi nu o avem.

FOA: M-a surprins evolutia lor intr-un timp relativ scurt. Am cunoscut foarte multi concurenti nu doar talentati, ci si pasionati si extrem de dornici sa munceasca, sa invete. Toate acestea sunt calitati esentiale ale unui bucatar bun si ma bucur ca avem ocazia de a ii incuraja si indruma prin acest concurs.  

CITESTE SI: Teo, marturie socanta: "Mi-ar placea sa mor..."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului