Vedete din Romania

#star #proces #stefan banica jr #andreea marin banica

Familia Banica, daune morale de 20.000 euro de la Star

Familia Banica a castigat procesul intentat revistei STAR. Instanta le-a acordat celor doi daune morale in valoare de 20.000 euro dupa ce, anul trecut, revista a publicat articolul "Andreea Marin i-a interzis sotului sa se mai apropie de amanta".

Judecatoria Sectorului 1 a dat castig de cauza demersului inaintat de sotii Banica, considerand ca articolul care i-a defaimat si le-a atacat intimitatea nu a fost adevarat.

Avocata Alexandra Cionca a declarat dupa sentinta ca " instanta de judecata a avut in vedere lipsa de veridicitate a afirmatiilor continute in cadrul articolului, incalcarea normelor legale privind protectia demnitatii, onoarei, reputatiei, dreptului la viata privata si dreptului la imagine, precum si dispozitiile constitutionale privind informarea corecta a cititorului".

Aceasta decizie s-a pronuntat la cateva luni dupa ce Andreea Marin Banica a castigat un alt proces impotriva publicatiei STAR, prin care revista era obligata la plata unor daune morale pentru prejudiciul adus imaginii si dreptului la viata privata.

"In ambele procese castigate impotriva STAR a fost costisitor, ca timp si ca resurse investite pentru a avea dreptatea de partea mea, asa cum era just, mai cu seama pentru ca primul a durat mult, aproape 5 ani, si nu aveam alt sprijin, spun asta pentru ca in al doilea proces am fost in familie, eu si Stefan de aceeasi parte a baricadei, si e altceva decat sa lupti singura ca femeie, trecand prin perioade de intimidari si amenintari venind din cealalta parte. Dar nu asta are importanta, ci faptul ca trebuie sa lupti pentru adevar si pentru onoarea ta atunci cand stii ca ai dreptate, si nu o lupta subterana, ci sunt adepta abordarii justitiei, a punerii corecte in aplicare a legilor." a declarat Andreea Marin Banica pentru acasa.ro

Andreea si Stefan vor lupta in continuare cu presa de scandal daca aceasta continua sa publice neadevaruri. "Noi deschidem un drum care le poate arata persoanelor publice terfelite pe nedrept in presa de scandal ca se poate, numai sa ai destula tenacitate, rabdare si incredere in tine si in lege." a mai adaugat ea.

Foto: Viva


Aboneaza-te la Newsletterul de Stiri Mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare