Vedete din Romania

#familia regala britanica #ducesa de Cambridge #regina elizabeth #printesa diana #printul de wales #familia regala #printul George #ducele de cambridge #printesa de wales

Familia regala britanica in cele mai frumoase imagini

Odata cu venirea pe lume a micului print George, nostalgia s-a instalat atat in Marea Britanie, cat si in intreaga lume. In aceasta perioada, toata lumea este interesata de viitorul mostenitor al Marii Britanii. Sute de suvenire au invadat principalele puncte turistice din Regat, iar numele micului print este pe buzele tuturor. Marile publicatii nu stau nici ele departe de acest subiect fierbinte. Iata cateva dintre cele mai frumoase fotografii ale familiei regale, care au fost surprinse de-a lungului timpului:


1. Ducele si Ducesa de Cambridge, alaturi de fiul lor George

Kate Middleton si Printul William au devenit parinti pe 22 iulie. Ducesa de Cambridge a adus pe lume un baietel de 3,700 kg, care a fost numit George Alexander Louis. Aceasta este prima fotografie cu viitorul mosternitor al tronului Marii Britanii, la a doua zi de la nastere.


2. Printesa Diana, alaturi de fiii sai

In aceasta imagine, Printesa Diana se afla alaturi de fiii sai, Printul William si Printul Harry, la Palatul Kensington. Fotografia a fost surprinsa in anul 1985.


3. Printul si Printesa de Wales

Printul si Printesa de Wales s-au casatorit in anul anul 1981. Aceasta fotografie de familie a fost facut 5 ani mai tarziu, in anul 1986, in casa lor de la tara, Highgrove House, din
Gloucestershire, Anglia.


4. Regina Elizabeth a II-a si Printul Philip

Aceasta fotografie ne poarta si mai departe in timp. In aceasta imagine, surprinsa in anul 1951, apare Regina Elizabeth a II-a si Printul Philip, Duce de Edinburgh, alaturi de Printul Charles si Printesa Anne.



 

Regina Elizabeth si Printul Philip, alaturi de cei doi copii in anul 1952.


5. Printesa Anna, alaturi de fiica sa

In aceasta imagine Printesa Anne a fost surprinsa alaturi de fiica sa Zara Phillips, in anul 1987, la Ziua de Distractie Ascot.


6. Sarah, Ducesa de York

Din anul 1987 trecem direct in anul 2000, iar in aceasta imagine apare Sarah, Ducesa de York, alaturi de fiica sa Printesa Eugenie de York, la un spectacol de echitatie in partea de sud a Angliei.



Sursa foto: elle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare