Vedete din Romania

# Florin Piersic sanatate #florin piersic

Fanii lui Florin Piersic, ingrijorati de starea actorului

In prag de sarbatori, Florin Piersic, in varsta de 82 de ani, filmeaza de zor pentru editiile speciale de la tv. Oboseala isi spune insa cuvantul, iar cei apropiati isi fac griji pentru marele actor.

“Florin Piersic a emotionat pe toata lumea prezenta la filmari. El a ajuns mai spre final, exact cand urma sa intre in scena. S-a machiat, pentru ca a jucat un rol, alaturi de o alta artista de la noi. El a fost Bestia, artista a fost Frumoasa. Au cantat impreuna o melodie, apoi s-a dus sa se demachieze si a revenit in platou. Si-a spus si replica, insa s-a cam balbait, s-a cam incurcat. Era obosit, nu era in cea mai buna forma, nu prea avea energie.

S-a incurcat, a incercat sa mai modifice putin textul, iar la final, cand a terminat, a spus ceva foarte emotionant, scuzandu-se intr-un fel ca nu era in cea mai buna stare a sa. A spus ceva de genul: “Sa stiti ca eu pot mai mult de atat, dar astazi doar atat am putut”. A fost aplaudat, lumea s-a emotionat. Apoi, erau foarte multi artisti si oameni din televiziune care isi doreau sa faca poze cu el.

In ciuda starii sale, Piersic a stat sa faca poze cu toata lumea, n-a refuzat pe nimeni. La un moment dat, cineva din televiziune si-a dat seama ca maestrul e obosit si i-a rugat pe toti sa se opreasca din a mai face poze cu el”, sustin surse care au fost prezente la fata locului, conform wowbiz.ro.
 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului