Vedete din Romania

#heaven #pachet #autogara #mancare

Fetele de la Heaven prefera mancarea de la mama de acasa

“Nimic nu e mai bun ca mancarea de la mama ” – aceasta este, se pare, vorba care se aplica in cazul mai multor vedete din Capitala. Ultimele surprinse de obiectivul aparatului de fotografiat al paparazzilor sunt fetele de la Heaven. Adina si Roxana au fost “prinse” atunci cand isi ridicau de la autogara pachetele trimise de parintii din provincie.

Cele doua fete de la Heaven au primit, via microbuz, pachet cu mancare de la parintii de la Vaslui. “Ieri, in jurul orei trei, paparazzi eMulte.ro au observat vestitul Q7 visiniu (cel pe care se lauda Radu Groza ca i l-ar fi facut cadou Adinei – Heaven), parcat in fata autogarii Obor”, noteaza emulte.ro.

Reporterii sursei citate au povestit ca fetele au asteptat cuminti in masina, aproximativ jumatate de ora. Apoi, la sosirea microbuzului care le aducea pachetul de la Vaslui, au coborat rapid, si-au luat gentile, le-au urcat in masina si au demarat in tromba.

Fetele nu sunt insa singurele suprinse de paparazzi in ipostaze cu pachete de mancare de la mama. Potrivit Click!, Simona Patruleasa si sotul ei, Sabin Ivanof , au fost surprinsi cu doar cateva zile inainte de Sarbatorile Pascale, la autogara Militari, cand primeau un pachet cu bunatati de la mama Simonei, de la Ramnicu Valcea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare