Vedete din Romania

#gabi badalau #bianca dragusanu #claudia patrascanu #scandal

Fierbere mare in showbiz-ul romanesc. Bianca Dragusanu a dat de pamant cu o rivala: "E inculta, prea proasta pentru Universul asta, o analfabeta frustrata si geloasa"

Vedeta de televiziune Bianca Dragusanu (39 de ani) se afla intr-un razboi la scena deschisa cu cantareata Claudia Patrascanu (43 de ani), marul discordiei intre cele doua fiind milionarul Gabi Badalau, actualul iubit al Biancai, cu care Claudia se afla in proces de divort.

"Ea crede ca-i buricul pamantului, jigneste jumatate din fetele din Romania, femei frumoase, destepte, naturale si care au realizat ceva in tara asta. Cine este asta? Ce face asta? Ia doua rochii de la turci, din bazar de la Mehmet, si le vinde, zice ca-s creatiile ei", a spus Claudia Patrascanu in presa mondena, declansand o reactie dura din partea Biancai Dragusanu.

"Uitati cine vorbeste despre mine! Haideti sa va spun si eu ce poate unii dintre voi nu stiti. Aceasta singura "mama de copii" de pe planeta ma jigneste de mai bine de 7 luni fara ca eu sa fi fost vreo secunda motivul divortului ei sau problemelor pe care le are. Si ca tot ii plac procesele si plimbarile Bucuresti - Constanta, o astept in instanta pentru calomnie.

Apropo, cred ca stie cine sunt si cu ce ma ocup real, cred ca stie ca sunt imaginea unor brand-uri cunoscute, iar afacerea mea o cunoaste destul de bine", a scris Bianca pe Instagram.

"Aceasta femeie a reactionat ca o femeie plina de ura, gelozie si invidie, este dovada prostiei intruchipate. O analfabeta frustrata si geloasa. Cred ca este disperata pentru ca acest barbat chiar ma iubeste si reactia ei vine in urma faptului ca am primit o mie de trandafiri. Iar ea este singura si amarata.

Daca nu stie cine sunt, ii spun eu. Eu sunt o femeie care are proiecte in televiziune de peste 18 ani. Ma pregatesc sa ma intalnesc si eu cu ea in instanta, cu toate ca eu sunt o femeie foarte ocupata, comparativ cu ea.

Are probleme grave la mansarda, asta e parerea mea. Mi se pare si penibila, si amuzanta. Nu am energie sa ma cert cu ea, e prea proasta pentru Universul asta. E proasta rau de tot. E inculta, a devastat-o gelozia, frustrarea", a mai spus Bianca Dragusanu pentru cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului