Vedete din Romania

#slabire #anda calugareanu #ioana tufaru #dieta

Fiica Andei Calugareanu a dat jos 61 de kilograme

Reusind sa invinga delasarea si autocompatimirea, fiica Andei Calugareanu a reusit sa-si schimbe stilul de viata. Aceasta a slabit 61 de kilograme in doar sase luni si a ajuns de la 191 de kilograme, la 130.

, fiica regretatei soliste , a aratat ca se poate si a respectat pana la urma ultima dorinta a mamei sale, aceea de a slabi . Pentru a reusi, femeia s-a vazut nevoita sa faca o operatie de micsorare a stomacului.

"Operatia de micsorare a stomacului costa aproximativ 3.000 de euro. Acum stomacul meu cantareste 300 de grame. Nu mai mananc incontinuu, ci mai mult ciugulesc, ma satur foarte repede. Am voie sa mananc absolute orice, dar foarte putin. Singura restrictie sunt bauturile acidulate. Fac macar o ora pe zi de gimnastica in Parcul Circului . Vreau sa ajung la 75 de kilograme", a explicat Ioana pentru Libertatea.

Si femeia nu se opreste aici. Aceasta este hotarata sa-si gaseasca primul ei loc de munca si sa iasa astfel din datorii. Nu se gandeste inca sa-si intemeieze o familie, dar nici nu exclude aceasta posibilitate. Asteapta doar sa mai slabeasca putin.

Uite cum arata fiica Andei Calugareanu dupa ce a slabit 61 de kilograme:

Ioana Tufaru

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului