Vedete din Romania

#nunti aer liber #vedete intern #nunti vedete #showbiz #anda adam

Fite de vedeta: nunta in aer liber. Anda Adam vrea petrecere ca la americani

Rochii de mireasa ca in povesti, nunti cu sute de invitati tratati regeste cu meniuri dintre cele mai alese. Evident, vorbim despre petrecerile pe care le dau vedetele in ziua cea mare. Mai nou, nuntile nu mai au loc la restaurant, ci in aer liber.

Anda Adam


Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Peste nici doua luni, Anda Adam isi va uni destinul cu cel al iubitului sau, Andrei Sorin. Cei doi au stabilit deja unde va avea loc nunta: pe pajistea aflata pe malul lacului Snagov. Atat cununia, cat si petrecerea de dupa vor fi organizate in aer liber, dupa tiparul nuntilor americane. Artista va purta o rochie cu trena lunga pe care o vor tine domnisoarele de onoare.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Anda si Andrei au antamat deja cortul imens sub care isi va primi invitatii. Tot decorul va fi alb, iar cei doi miri le-au impus nuntasilor un dress-code care presupune ca toata lumea sa vina imbracata in alb.

CITESTE SI:

Reactia socanta a Oanei Zavoranu: “Cea care a murit nu este mama mea, ci o straina”
Andra, despre sotul Catalin Maruta: "La inceput, nu mi-a placut deloc"
Afla de la oamenii de stiinta cand e cel mai bine sa faci sex

Monica Columbeanu


Sursa foto: viitoaremireasa.ro

Dar probabil ca tonul nuntilor in aer liber a fost dat de fostul cuplu Monica si Irinel Columbeanu. Cei doi s-au casatorit in 2006 pe domeniul de la Izvorani al omului de afaceri. Mirii au spus "Da" chiar pe malul lacului, apoi invitatii au urcat la bordul unui iaht care i-a dus la Manastirea Tepes-Voda din Snagov, unde a avut loc cununia religioasa. Apoi mirii si invitatii s-au intors in parcul de la Izvorani pentru petrecerea de nunta. Nu mai putin de 200.000 de euro a costat la vremea respectiva organizarea nuntii.

Dana Rogoz



De o nunta ca in povesti a avut parte si Dana Rogoz. In 2012, ea s-a casatorit cu Radu Dragomir, iar pentru maretul eveniment cei doi au transformat pajistea de langa Palatul Mogosoaia intr-un loc desprins parca din basme.

Sursa foto: designist.ro

Un cort alb a fost ornat cu ghirlande lila, ivoare si vernil, cu felinare, colivii si ghivece cu flori de camp. Ideea pe care au mers cei doi a fost "Visul unei nopti de vara", iar invitatele au avut la discretie papuci, in cazul in care nu se mai simteau confortabil pe tocuri, dar si spray-uri antitantari.

Aylin Cadar

Sursa foto:apropotv.ro

Si Aylin Cadar a avut o nunta de vis, pe malul marii, cu 350 de invitati. "Am avut parte de o nunta ca-n povesti si am avut invitati frumosi si muzica excelenta. In loc de aranjament de masa am avut niste boluri de sticla cu pestisori aurii si un nufar, pe care la final le-am daruit cui a vrut sa le ia", a povestit Aylin intr-un interviu pentru acasatv.ro.

Sursa foto: designist.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului