Vedete din Romania

#vedete #ingrijire

Fite de vedete!

Vedetele de astazi nu se mai incuie in baie ore intregi pentru ritualul de infrumusetare. Acum, divele aleg cele mai exotice destinatii de pe glob si se refugiaza zile intregi in cele mai exclusiviste SPA-uri, pentru a avea parte de rasfatul suprem in materie de ingrijire corporala .

Oana Zavoranu isi trateaza tenul perfect cu mastile de aur preparate in America, Amalia Nastase isi ingrijeste tunsoarea la Monte Carlo, iar Loredana Groza isi vopseste parul doar peste Atlantic, tocmai in New York.

Amalia Nastase se cremuieste la Paris si se tunde in State

Sotia lui Ilie Nastase, Amalia, apeleaza la cei mai buni specialisti in domeniul frumusetii atunci cand vine vorba de intretinerea corporala. “Am mare grija pe mana cui imi las tenul si cine isi baga foarfeca in parul meu”, spune Amalia.

Atenta la detalii, sotia fostului tenisman a trecut o vreme Atlanticul doar pentru a-si aranja sprancenele la Anastasia Soare. Tratamentele cosmetice le face numai in Paris, la un bun prieten, Jean Louis Sebagh.

“Parul mi-l ingrijesc si il aranjez la un amic, John, in Monte Carlo. Pot spune ca face adevarate minuni din par”. Atunci cand isi petrece vacantele peste Oceanul Atlantic , in America, apeleaza la stilistul vedetelor de la Hollywood. “Mai merg si la un specialist din New York pentru a-mi recomanda tunsori noi si in voga”, adauga sotia tenismanului.

Loredana Groza se vopseste doar peste Ocean

Loredana este fidela unui singur salon de ingrijire a parului, aflat tocmai peste Ocean, in America. “Este singurul loc unde ma vopsesc pentru a avea aceasta culoare de blond. Ei au acolo o vopsea speciala, care nu se gaseste in Europa”, spune cantareata. De altfel, artista isi face provizii considerabile de vopsea, pe care o foloseste in Romania.

“De cativa ani nu am mai pus alta vopsea pe parul meu, asa incat de fiecare daca cand ajung acolo imi cumpar cateva tuburi, ca sa fiu sigura ca nu raman cu radacinile nefacute”, povesteste Loredana.

Oana Zavoranu face baie in caviar

Recunoscuta pentru extravagantele pe care si le permite pentru a se simti bine, Oana prefera “Tara fagaduintei” ca destinatie pentru vacante. Aici gaseste cele mai exclusiviste centre de infrumusetare si tot aici se pierde printre rafturile magazinelor cu haine.

In America, Oana isi face tratamente faciale cu masti de aur, menite sa indeparteze orice urma de rid, iar pielea corpului o rasfata in baile de caviar. “In timpul oricarei vacante pe care o avem in Statele Unite ale Americii imi dedic cateva zile pentru rasfaturile mele, pot spune ca ma mut in SPA-uri”, spune Oana.

Cosmina Pasarin foloseste creme de 300 milioane lei

Ca orice vedeta care se respecta, Cosmina Pasarin e foarte pretentioasa atunci cand vine vorba de produsele de infrumusetare. Pentru a fi sigura ca are un ten perfect si un trup atragator, vedeta merge la salon de trei ori pe saptamana, unde foloseste doar niste creme frantuzesti din gama Mary Cohr, despre care se zice ca au efecte miraculoase.

Masca de fata, crema pentru lifting facial sau hidratanta, crema si ser pentru conturul ochilor, brate sau abdomen. De toate acestea are parte Cosmina Pasarin atunci cand ajunge la salonul de infrumusetare. Un calcul sumar arata ca produsele pe care aceasta le foloseste costa aproape 300 de milioane de lei vechi.

 “Tratamentul de infrumusetare pe care-l aplicam Cosminei este compus din 30 de creme si uleiuri, alese pe spranceana. Incepem cu cele pentru ochi si ten si terminam cu produsele destinate talpilor. In total, acestea costa 300 de milioane de lei vechi si pot fi folosite timp de mai multe sedinte”, ne-a marturisit Mariana Machedon, patroana salonului Macsim, a carui imagine este Cosmina Pasarin.

De cand foloseste aceste creme, vedeta are un ten perfect, fara riduri sau pete si un trup de invidiat, fara celulita sau piele lasata . “Sunt foarte multumita de ele. Au efecte miraculoase. Tocmai de aceea mi le-am luat si acasa”, ne asigura zambareata actrita.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare