Vedete din Romania

# jorge baiat #Jorge

Fiul lui Jorge se considera fetita si adora papusile. Ce spune artistul despre preferintele ciudate ale baietelului sau

Jorge a marturisit ca fiul sau in varsta de 4 ani se considera fetita si adora sa se imbrace in rochite si sa se joace cu papusile. 

Artistul și familia sa au plecat la munte, motiv pentru care Jorge a făcut publice niște fotografii din vacanță. Fanii au sesizat că băiețelul apărea în fotografii cu ojă pe unghii și au început să reacționeze.


„Te rog, nu! Nu-i mai faceți unghiile, nu-l mai îmbrăcați în rochițe, etc. Nu faceți decât să-i impregnați în creier că poate fi și altfel decât băiețel. Este păcat pentru că este un băiețel atât de bun și frumos. Vă apreciez ca familie!', a fost mesajul unei admiratoare. Jorge a reacționat și i-a răspuns admiratoarei cu calm.„Îți mulțumesc pentru grijă, însă, noi gândim diferit. David vrea singur să se îmbrace în rochițe, să se joace cu păpușile, să se dea cu ojă. Iar, noi nu vrem să-l frustrăm sau să-l constrângem pentru că sau că. Normalul lui David e să fie ce vrea el, când vrea el și cu cine vrea el', a fost răspunsul cântărețului. Jorge le-a spus fanilor că își iubește fiul necondiționat, așa cum vrea el.„Da, la început a fost greu. Inițial, eu mă împotriveam . Apoi îmi scria lumea și aveam dubii. După un timp am simțit să îl susțin necondiționat. De fapt, asta înseamnă iubirea. Nu să îl iubesc cum vreau eu, ci să îl iubesc cum vrea el. La mulți ani, români de pretutindeni, de orice culoare și de orice orientare religioasă sau sexuală!', a conchis Jorge.

”Am crezut că în sfârșit a venit un bărbat în casă. Și, când colo, el se joacă cu păpușile și îmi cere să-l dau cu ojă.  L-am dat o dată, de ce să nu o fac. Nu mă deranjează, poate alege ce vrea să fie când va fi mare. Mi-a cerut cu disperare o păpușă și a trebuit să mergem mulți kilometri până la magazin să i-o iau. S-a dus glonț la păpușă și a luat-o. L-am întrebat dacă vrea și o mașinuță. M-a repezit, mi-a spus că nu, cum adică să-i iau mașinuță? În altă zi mi-a zis direct. Am Instagramul plin de mesaje, oameni care îmi scriu cum e posibil să fac așa ceva. Nici nu știu ce să le răspund. Sper ca, până fiul meu va fi mare, să fie o societate de oameni mai destupați la minte”, a povestit Jorge la TV, citat de playtech.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare