Vedete din Romania

#David Puscas batut #fiu Luminita Anghel #vedete intern #showbiz #luminita anghel

Fiul Luminitei Anghel a vazut moartea cu ochii! A fost batut grav in plina strada

Luminita Anghel are din nou ochii in lacrimi din cauza fiului sau adoptiv! David a fost batut in plina strada de necunoscuti.

“Am trait o altercatie pe strada ieri. Mergeam si era un grup de baieti care ma vazusera la televizor, la tine in emisiune. Unul dintre ei a venit foarte agresiv sa faca poza cu mine si am simtit ca nu e OK, ca nu sunt niste oameni care ma apreciaza. Se vedea ca nu erau niste oameni OK. Am refuzat politicos, dupa mi-am continuat de drum. Erau in spatele meu, ma urmareau si au inceput sa urle “Te-am vazut la TV, gay-ule, te-ai pupat cu baieti”. Restul grupului ramasese in spate si am dat coltul strazii ca am vrut sa ies de pe bulevard, greseala mea, si a venit si mi-a ca “Aa, nu vrei sa faci poza cu mine, gay-ule?”.

Mi-a dat un pumn in ochi si in gura, am cazut. Un om de pe strada a vazut, el a fugit. Dupa, dintr-o data a venit o mare de lume, unii faceau poze, doar o singura persoana m-a ajutat sa ma ridic si nu am vrut sa sun la politie sau sa anunt pe nimeni. Nu am vrut sa fiu in centrul atentiei, am vrut sa ma duc direct acasa. I-am rugat sa ma lase, dar n-au vrut sa ma lase sa plec, au vrut sa cheme politia, ambulanta. Nici pe mama nu am anuntat-o ca nu am vrut sa o panichez” a povestit David Puscas intr-o emisiune tv.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului