Vedete din Romania

# luminita anghel fiu #luminita anghel

Fiul Luminitei Anghel, marturisiri dureroase: "Mama m-a abandonat total"

David, fiul adoptiv al Luminitei Anghel, trece prin momente grele si sufera enorm. Tanarul sustine ca mama sa l-a abandonat total si nu a mai vorbit cu ea de jumatate de an.

El sustine ca nu intelege atitudinea mamei sale, desi a facut tot ce ea si-a dorit: si-a gasit un job stabil si castiga banii lui.

“Va rog nu ma mai intrebati de mama. Nu-mi face bine sa vorbesc despre ea, e dureros. Ea m-a abandonat total. N-am mai vazut-o de 5-6 luni, nu stiu nimic de ea. Dupa vreo 3-4 luni in care nu a dat niciun semn, mi-a zis “La multi ani!” de ziua mea, printr-un mesaj. Cadou n-am primit, logic, si nici nu aveam nevoie. Voiam sa o vad, sa se intalneasca cu mine. Ziua mea de nastere mi-am petrecut-o la munca, dupa care acasa, singur, ca nu mai am prieteni. Chiar am scris pe conturile de socializare ca imi caut prieteni, ca nu mai am cu cine iesi. Asta se intampla de cateva luni, de cand lucrez. Am doar 2-3 oameni cu care ma vad… inainte aveam foarte multi prieteni. In rest sunt bine, ma pot intretine singur. Ceea ce Imi lipseste e relatia cu mama, ma simt singur, abandonat si ma tem sa nu intru iar in depresie”, s-a plans David Puscas unor apropiati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare