Vedete din Romania

#florin calinescu romanii au talent #demisie florin calinescu #Florin Calinescu pro tv #florin calinescu #romanii au talent

Florin Calinescu a dezvaluit care este motivul pentru care a plecat de la PRO TV

Vestea ca Florin Calinescu pleaca de la PRO TV a intristat multa lume. Vedeta a refuzat insa, pana astazi, sa voreasca despre decizia luata.

 

Florin Calinescu a facut anuntul duminica seara, printr-un mesaj foarte simplu, postat pe Facebook.
“Cu oarecare parere de rau, va anunt ca renunt la colaboarea cu actualul management al PRO TV. Deci, si la “Romanii au talent”.
Detalii, mai incolo.
Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995.”, este mesajul postat de Florin Calinescu.”, scria Florin Calinescu, refuzand pentru moment sa dea mai multe detalii despre motivul plecarii.

Motivul pentru care Florin Calinescu paraseste PRO TV

La doua zile dupa anuntul facut pe Facebook, Florin Calinescu a ales sa vorbeasca despre decizia luata de a pleca din trustul PRO. Actorul a negat zvonurile potrivit carora nu s-ar fi inteles la bani pentru noul sezon “Romanii au talent”. Potrivit maestrului, motivul plecarii este dat de faptul ca “Spiritul PRO nu mai exista”.

"Fiecare parte spune ceea ce considera ca trebuie sa spuna. Eu am negociat doar acum cinci ani si nu este vorba despre o negociere fianciara niciodata. Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecinta atunci cand Adrian Sarbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni.

Am zis ca e tralala si cu asta basta. Mi-a zis sa vin dimineata la 07:00, ca imi pune un microfon in fata si o lumina si mi-a zis sa fac ceea ce stiu eu cel mai bine, adica sa vorbesc. Parea o aventura atunci, cred ca tine de orice se face la un moment dat si se poate construi sau se poate altera. Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Azi putem sa vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai exista”, a declarat vedeta la Aleph News.

Florin Calinescu are planuri de viitor: “ma intorc la ceea ce m-a consacrat cu adevarat, satira politica”

Dupa parasirea trustului PRO, Florin Calinescu nu se gandeste sa renunte de tot la televiziune. Acesta ia in calcul revenirea la formatul care l-a consacrat, si anume satira politica.

"Nu am obosit de atata ProTV, pentru ca atunci cand ma duc la munca eu nu ma uit la sigla. Este curios pentru mine pentru ca pot sa-mi inchipui doar eu. Era un lucru facut de la inceput pentru un telespectator pe care nu il cunosteam, dar il stiam si asta a facut sa tina ani de zile. Acum este vorba doar despre puterea unui brand de telecomanda, care merge dintr-o inertie. De altfel, fisurile au inceput sa apara pe ici pe colo.

Chiar de doua ori am plecat de la ProTV. Daca am plecat atunci cand era bunul meu prieten, Adrian Sarbu, va dati seama ca acum nu mai exista niciun considerent de natura celor de atunci: prietenie de o viata, munca facuta impreuna. Tot ce am facut atunci si acum am facut-o pentru public? Chiar si mie mi se pare ca atunci politica era intr-o perioada romantica, azi ar trebui tratata cu prioritate intr-un talk show politic de satira si ma bate gandul sa fac acest lucru. Daca mai fac aceasta meserie, ar trebui sa ma intorc la ceea ce m-a consacrat cu adevarat, satira politica”, a spus vedeta la Aleph News.

Sursa foto: b365.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare