Vedete din Romania

#florin calinescu #actor florin calinescu #platourile buftea

Florin Calinescu revine pe platourile de filmare

Chiar daca in luna aprilie, actorul Florin Calinescu a trecut prin momente dramatice dupa ce si-a pierdut fiul cel mic, Luca (24 ani), el incearca sa isi continue viata si se intoarce pe platourile de filmare.

Luca Calinescu a fost gasit spanzurat, in urma cu doua luni, intr-o camera de hotel la Praga. In urma acestei tragedii, Florin Calinescu nu a mai putut continua filmarile pentru serialul la care lucra la acel moment.

Actorul si-a mai revenit dupa pierderea suferita, astfel incat va reveni pe platourile de filmare de la Buftea, pentru a da viata personajului Tanti Florica.

"Imi place acest proiect si imi doresc sa-l duc la bun sfarsit, mai ales pentru ca de ProTV ma leaga o colaborare veche, pe care am inceput-o inca din 1995", a declarat Florin Calinescu.

Serialul, care va fi difuzat din toamna de postul Pro Tv, ii ofera sansa lui Florin Calinescu de a interpreta rolul unei mame iubitoare, vaduva, pentru care familia reprezinta cel mai important lucru din lume.

Sursa foto: cinemagia.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare