Vedete din Romania

#florin grozea #trupa hi-q #hi q

Florin de la Hi-Q va deveni tatic?

Florin Grozea , solistul trupei Hi-Q ar putea deveni in scurt timp tatic. Speculatiile privind aceasta ipoteza au fost lansate in presa dupa ce jurnalistii de la CanCan i-au surprins pe Florin si pe sotia acestuia la Spitalul Clinic de Obstretica- Ginecologie Filantropia, din Bucuresti.

In urma cu aproximativ o jumatate de an, artistul trecea de la statutul de burlac la cel de barbat casatorit. Ioana, femeia care i-a cucerit inima lui Florin nu este vreo figura cunoscuta din showbizz, ci este o tanara originara din Timisoara.

Dupa ce au ajuns in fata altarului, cei doi indragostiti si-au exprimat dorinta de a devini cat mai curand parinti, iar acest lucru pare sa se fi concretizat.

Zilele trecute, Florin si Ioana au fost surprinsi in timp ce intrau in Spitalul Filantropia, unde sotia solistului avea programat un consult ginecologic. Dupa finalizarea acelui consult, la iesirea din incinta spitalului, cei doi indragostiti radiau de fericire.

Zambetele complice si privirile cu subinteles dintre solistul Hi-Q si sotia sa pot anunta un eveniment important din viata acestora.

Este foarte posibil ca in vara sa-i vedem pe cei doi in postura de parinti.

Sursa foto : b1.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare