Vedete din Romania

#showbiz #vedete intern #florin piersic #florin piersic spital

Florin Piersic, din vacanta la spital! Ce spune marele actor

Maestrul Florin Piersic a ajuns astazi de urgenta la spital acuzand dureri puternice in zona gatului. Cel putin asa scrie site-ul newscluj.ro. Informatia a fost insa dezmintita chiar de catre marele actor, care a fost contact de realizatorul tv Catalin Maruta. 

Conform site-ului newscluj.ro, "cunoscutul actor roman, Florin Piersic a ajuns astazi la Clinica Medicala II din Cluj Napoca. Piersic s-a prezentat la medic pentru un consult,  acuzand ca de mai bine de doua saptamani are dureri puternice in zona gatului. Nimeni din spital nu vorbeste oficial despre afectiunile lui Florin Piersic, in afara de pacientii si asistentele care susotesc pe la colturi.

Florin Piersic a ajuns la Clinica Medicala II din Cluj-Napoca, joi, in jurul orei 11.00, la sectia de ORL. Profesorul Marcel Cosgarea este medicul care l-a consultat pe actor. Piersic le-a spus specialistilor ca de mai bine de doua saptamani are dureri puternice in gat si ca a incercat sa isi trateze singur afectiunea, pana astazi ce a hotarat sa se prezinte la un doctor.

Surse din cadrul clinicii clujene sustin pentru NewsCluj.ro ca actorul a fost extrem de deschis cu cadrele medicale si a stat la consult aproximativ jumatate de ora, timp in care a primit si tratamentul pe care trebuie sa il urmeze. Florin Piersic este asteptat in perioada urmatoare la un control de rutina, iar daca durerea din gat nu va disparea, aceleasi surse sustin ca actorul va trebui internat".

"Nu sunt bolnav. Sunt mai sanatos decat voi toti!"

Motivele de ingrijorare nu sunt insa intemeiate. Actorul nu doar ca se considera "mai sanatos decat noi", dar este si mai relaxat, el aflandu-se in Elvetia, alaturi de sotia, intr-o vacanta de opt zile. 

Mai mult, contactat telefonic de Catalin Maruta, Florin Piersic a declarat ca este chiar mirat de starea buna de sanatate pe care o are in ciuda varstei sale, 78 de ani.  

"Florin Piersic se simte foarte bine. Este sanatos, in vacanta in Elvetia cu sotia, in ciuda stirii care i-a ingrjiorat astazi fanii. El nu este in spital si m-a rugat sa transmit dezmintirea lui. Salutari, maestre! Sanatate si vacanta placuta va doresc! Ascultati aici declaratia pe care mi-a facut-o.", a scris Maruta.

 

 

CITESTE SI:

Teo Trandafir a recunoscut: "Intre mine si Prigoana e o iubire imposibila"

Sursa foto: cotidianul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare