Vedete din Romania

#Pete Klismet #Madalina Manole ucisa #vedete intern #showbiz #madalina manole

Fost criminalist FBI, despre moartea Madalinei Manole: “E crima!”

Pete Klismet, fost criminalist la FBI, in prezent autor al unei celebre trilogii „FBI Diary”, a vorbit la un post de radio american despre cazul Madalina Manole si despre intentia de a veni in Romania pentru o eventuala redeschidere a cazului. Acesta este convins ca artista nu s-ar fi sinucis si vorbeste despre o intalnire viitoare cu Procurorul General al Romaniei.

”Madalina e un fel de Madonna sau Lady Gaga! Atat de populara era in Romania! Era casatorita, avea un copil si a fost gasita intr-o dimineata dupa ce s-a sinucis in mod ostentativ, prin ingerarea unei cantitati mari de otrava extrem de toxica. Cantitatea pe care a baut-o ar fi probabil suficient de mare incat sa ucida 3 sau 4 elefanti.

Am primit informatii despre acest caz, raportul de la autopsie, imagini cu locul faptei. Politia a vorbit imediat despre o sinucidere.

Sunt 4 moduri in care poti muri: una este din cauze naturale, a doua accidental, a treia – sinucidere si a patra – crima. Eu le-am exclus pe primele trei si am fost de parere ca asta nu este o sinucidere, asa cum au sustinut ei”, a declarat Pete Klismet la show-ul „Karas on Crime”.

”Asta este o crima! Am sa merg in Romania peste cateva saptamani sau o luna pentru a ma intalni cu Procurorul General al Romaniei, pentru ca acest caz este unul atat de evident. De asemenea, ma voi intalni cu jurnalisti, vom participa la show-uri de televiziune”, a declarat Pete Klismet la show-ul „Karas on Crime”.

„Asta nu este o sinucidere, asta este o crima! Fie ca va convine sau nu, asta este! Iar acestea sunt dovezile pe care le aduc in sprijinul afirmatiei mele! Voi puteti sa redeschideti si sa anchetati din nou cazul, eu nu sunt un politist si cu siguranta nu am nici o autoritate in Romania, asa ca nu va pot spune sa o faceti. Asta e ce am descoperit eu, asta este CV-ul meu, de aici va ocupati voi”, a mai spus Pete Klismet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului