Vedete din Romania

#familie Roxana Ciuhulescu #nastere Roxana Ciuhulescu #roxana ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu a nascut! I-a facut cel mai frumos cadoul sotului chiar de ziua lui

Roxana Ciuhulescu a nascut chiar de ziua sotului sau! Joi dimineata, fosta prezentatoare ProTv a adus pe lume un baietel de nota 10. Frumoasa blonda a nascut prin cezariana, iar bebelusul a masurat 53 de centrimetri si 4.260 de grame.

Darul pentru sotul sau!

Roxana Ciuhulescu si sotul sau, Silviu Bulugioiu, s-au prezentat azi dimineata la o clinica privata din Capitala, unde vedeta l-a adus pe lume pe Cezar Ioan. Baietelul nascut prin cezariana a fost notat de medici cu zece si este perfect sanatos. Trebuie mentionat faptul ca o mosteneste pe mama lui avand in vedere ca micutul a masurat 53 de cm la nastere. Inainte de a intra in sala de operatii, Roxana a scris cateva randuri fanilor sai:

“Astazi aniversez doua evenimente esentiale ale vietii mele. Primul este echilibrul pe care l-am descoperit in tot ce inseamna existenta mea, este omul care mi-a redat fericirea. Este ziua lui de nastere si ii dau in dar, in afara de toata iubirea mea, cel de-al doilea eveniment. Azi vom deveni parintii unui baiat. Iar aceste doua mari bucurii completeaza perfect fericirea noastra. A intregii noastre familii. La mulţi ani, iubitule, si abia astept sa ne cante Cezar urarile mai pe seara!”, conform Click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului