Vedete din Romania

#horia moculescu #scandal #mariana moculescu

Fosta sotie a lui Horia Moculescu isi aduce amantul acasa

Mariana Moculescu s-a mutat de doua saptamani din casa in care s-au desfasurat multe episoade din scandalul divortului dintre ea si Horia.

Compozitorul se bucura ca a scapat in sfarsit de fosta sotie din cauza careia a fost implicat in mai multe scandaluri. El o acuza insa ca si-a adus iubitul acasa ca sa lacuiasca usile din casa pe care a impartit-o pana de curand cu Horia.

"Intr-adevar, s-a mutat de acasa. Doarme cam o data pe saptamana la noi. Poate s-a mutat la iubitul sau, cel pe care l-a adus sa ne lacuiasca usile, insa nu va pot spune cu siguranta, pentru ca ea nu vorbeste nici cu mine, nici cu fiica ei", a declarat compozitorul pentru Click!

Mariana a negat insa faptul ca s-ar fi mutat din fostul camin conjugal: "Inca figurez la intretinere, asa ca, locuiesc acolo".

In aceasta vara, au aparut zvonuri despre o relatie amoroasa intre Horia si colega lui de emisiune, Alexandra Velniciu. Cei doi au negat insa orice implicare romantica. "Eu si Horia Moculescu nu avem o relatie de prietenie , avem o relatie bazata pe respect, in care oamenii inteligenti stiu sa-si recunoasca reciproc calitatea",a declarat atunci Alexandra.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare