Vedete din Romania

#cove #fosta sotie #violenta domestica #acuzatii

Fosta sotie, acuzatii grave la adresa lui Cove: "M-a lovit cu pumnul in cap fara sa tina cont ca-l tineam in brate pe baiatul nostru

 

Cove este un prezentator TV foarte apreciat. El si-a facut debutul in televiziune ca asistent al Andreei Marin, la emisiunea Surprize, surprize, iar acum este gazda emisiunii Vorbeste Lumea de la Pro TV.

Realizatorul Tv are o familie frumoasa si niciodata nu s-a expus prea mult. Cu toate acestea, putina lume stie ca prezentatorul TV a fost protagonistul unui scandal urias, in urma cu 10 ani, cand fosta sa sotie, Maria Movileanu, i-a adus acuzatii grave.

Cove, acuzat de violenta domestica de fosta sotie

Maria Movileanu si Cove au fost casatoriti timp de doi ani. Au impreuna un baietel, iar motivul separarii celor doi ar fi fost violenta domestica.

”La bataia de acum cateva zile, Cove m-a lovit cu pumnul in cap fara sa tina cont ca-l tineam in brate pe Bogdan, baiatul nostru. Nu am nici un martor, exista totusi o persoana care a asistat la unul dintre actele lui de violenta.

Nimeni n-ar crede ca acest barbat isi poate lovi sotia, care-si tinea copilul in brate, la numai doua luni dupa ce a devenit tata. Si nu s-a intamplat doar o data, ci s-a repetat chiar in prezenta unei persoane straine. Cea care a vazut cum ma batea Cove este chiar bona copilului.”, declara Maria Movileanu in urma cu 10 ani.

Care a fost reactia lui Cove

Cove a negat insa toate acuzatiile fostei sale sotii si a preferat sa stea departe de acest scandal, fara sa dea prea multe declaratii.

”Am citit cu stupoare declaratiile Mariei date catre presa. Nu vreau sa intru in acest joc murdar al fostei mele sotii. Explicatia pentru aparitia acelei scrisori deschise e ca eu, in urma cu doua saptamani, am decis sa cer in instanta dreptul de a avea acces la copilul meu.

Drept ce mi-a fost in permanenta limitat si ingradit de fosta sotie.”, spunea Cove despre declaratiile fostei sotii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare