Vedete din Romania

#teo trandafir #teo #showbiz #Constantin Iosef #vedete intern

Fostul sot al lui Teo Trandafir: "Am iubit un ideal. Locuiam in case separate"

Au trecut aproape doi ani de la divortul dintre Teo Trandafir si Constantin Iosef. In vreme ce prezentatoarea TV a fost mai generoasa in explicatii, sustinand ca firea sa mult prea analitica a dus la despartire, fostul sau sot a decis ca este, in sfarsit, timpul sa faca lumina in acest caz.

Teo Trandafir s-a casatorit cu fostul rugbist Constantin Iosef pe 2 iunie 2012, in ziua in care aceasta a implinit 44 de ani. La numai sase luni de mariaj, insa, cuplul a decis sa o apuce pe drumuri separate. Constantin Iosef a transmis presei o scrisoare deschisa in care vorbeste despre viata petrecuta alaturi de Teo Trandafir si in care o acuza pe vedeta ca s-a folosit de acest mariaj pentru a manipula opinia publica.

Sursa foto: ziarulring.ro

"Periodic au aparut in ziare articole inventate de minti bolnave sau scrise la comanda unor binevoitori «pe surse» si fotografii facute sau preluate fara acordul meu.

Realizez ca la un moment dat baietii mei vor creste si vor citi tot ce s-a scris dafaimator la adresa mea. Ma vor intreba de ce nu m-am aparat, de ce nu am reactionat. Pentru ei sunt un model. Lor le datorez sa se faca lumina in acest scurt si dureros episod din viata noastra. In aceeasi masura familiei si prietenilor mei care deasemeni nu au inteles tacerea mea. Doresc sa lamuresc pe toata lumea cine si ce este pentru mine Teo Trandafir", isi incepe Constantin Ioesf scrisoarea justificativa.

Citeste si:

Incredibil: Robert Turcescu si-a dus invitatii la pizzerie. Uite cat a costat meniul!

De ce au esuat negocierile intre Mihaela Radulescu si Antena 1 pentru "Danseaza printre stele". Uite ce salariu a cerut diva de la Monaco!

Printul William a trecut la amenintari. Acuza paparazzii de "hartuirea" fiului sau George!

"M-am indragostit de o imagine"

Sursa foto: kanald.ro

Acesta povesteste cu lux de amanunte cum a cunoscut-o pe cea care timp de jumatate de an i-a fost sotie, dar si cum au ajuns sa se casatoreasca.

"Ne-am vorbit prima data pe Facebook in decembrie 2011. Amandoi avusesem o cumpana in viata, Dumnezeu ne-a iubit si a hotarat sa traim. Acest lucru comun ne-a unit gandurile si sentimentele. In Ianuarie 2012 ne-am cunoscut, eu fiind insurat la acea vreme. Cu multe cuvinte frumoase si nevoia amandurora de apreciere, admiratie si dragoste, m-am indragostit ca toti telespectatorii de o imagine, de Doamna Teo, cea pe care o stiti cu totii. Curand am reusit sa cunosc omul, «femeia», si am realizat ca nu era cea si ceea ce transmitea la tv. Pentru mine era persoana total nepotrivita si nu merita ea tot ceea ce credeam ca simt si traiesc.

Am iubit un ideal ca orice muritor, dar m-am trezit ca am doar un rol intr-o sharada, alaturi de o persoana singuratica, conflictuala, care nu iubeste oamenii, exact opusul la ceea ce ne transmite prin tv. Am aflat tardiv aceste lucruri de la toti cei care au fost ca si mine langa Teo Trandafir si nu au rezistat: parinti, barbati, prietene, PR, colaboratori, oameni care o cunosc foarte bine si care gandesc ca mine, dar nu au curajul s-o spuna public.

In timpul relatiei toate cheltuielile mele au fost facute din banii mei, aveam conturi separate. Intre mine si Teo Trandafir nu au avut loc niciodata discutii legate de bani, nu m-a interesat cati bani are, cat castiga si ce face cu ei. Stiam doar ca banii sunt administrati de Marian, alias Domn’ Profesor; el platea facturile, angajatii casnici, el era administratorul firmelor lui Teo Trandafir. Lui i-am trimis prin virament bancar si banii cu care am achitat nunta, pentru care nu am primit nici pana azi factura...

Locuiam in case separate dar vecine, case care ii apartineau lui Teo Trandafir. Ne vedeam sporadic, iar rolul meu si aparitiile noastre publice aveau ca scop sa se mai scrie cate ceva despre Teo Trandafir in acea perioada de anonimat a «vedetei». Atunci, voi presa, va faceati treaba bine!", scrie fostul sportiv.

"Imi dadusem seama cine este cu adevarat Teo Trandafir"

Sursa foto: tabu.ro

Constantin Iosef spune ca a fost cat pe ce sa renunte la mariaj, dupa ce a realizat cine este femeia de care se indragostise.

"Inainte cu o saptamana de nunta am vrut sa renunt si am plecat. Imi dadusem seama cine este cu adevarat Teo Trandafir, apoi am revenit asupra deciziei la rugamintile unor persoane dragi care investisera mult timp si suflet in organizarea acestui eveniment. Am sperat ca timpul v-a aranja lucrurile dar nu a fost sa fie asa. Teo Trandafir a stiut de la bun inceput ca s-ar putea sa nu dureze, iar rolul de victima afisat dupa divort a fost exagerat, dar benefic revenirii in televiziune. «Doamna Teo» si Teo Trandafir sunt doua personaje distincte si total diferite, pacat, mare pacat.

Am rugat-o in momentul despartirii sa mergem impreuna civilizat la tv si sa spunem adevarul pentru a nu lasa loc la interpretari si speculatii. A refuzat categoric cum a refuzat si sa mai imi vorbeasca.

Acest mister creat de faptul ca ea nu a avut ce sa spuna rau despre mine, sa imi aduca o acuza sau un repros, dar lasand si alimentand cu tacerea ei pe toti cei care m-au jignit, a facut sa castige compasiune si simpatie iar eu sa am imaginea unui monstru. Am inteles ca manipuleaza astfel opinia publica pentru ca avea nevoie de aceasta imagine si de audienta, dar as fi dorit ca macar tatalui ei (despre care ea mi-a spus multe), care nu m-a vazut in viata lui, cu care nu am vorbit niciodata, care nu a fost niciodata in casa fiicei lui, cu care Teo Trandafir nu se vede si pe care nu a vrut sa-l invite la nunta, macar lui sa-i opreasca insultele la adresa mea.

Dupa divort eu si familia mea am suferit in urma acestor atacurilor cu adevarat miselesti si mincinoase, mai ales din partea «apropiatilor» ei, fara ca Teo Trandafir sa intervina in vreun fel, iar acum cand vreau sa lamurim situatia, cand vreau sa spun adevarul asa cum l-am trait eu, incearca sa-mi inchida gura si accesul catre public prin intermediul dumneavoastra. Tot ce declar sustin cu dovezi. Nu stiu de ce Teo Trandafir nu «se infurie» cum a amenintat, nu combate ce am spus pana acum si de ce nu profita de libertatea de a se exprima, avand drept la replica, in loc sa va blocheze pe dvs media, care doriti informarea celor interesati.

Ma bucur ca aceasta scrisoare deschisa este ultimul meu contact cu presa din Romania. Notificarea «vedetei» a reusit sa faca ce imi doream dinaintea casatoriei: m-a scapat de stigmatul de «sot al lui Teo Trandafir».

Cu stima, Constantin IOSEF"

Teo: Ca sa ai o relatie de lunga durata cu cineva, taci naibii!

La jumatate de an dupa divort, Teo Trandafir a lasat sa se inteleaga in urma unui articol publicat pe blogul sau firea ei mult prea analitica ar putea fi unul dintre motivele divortului.

"Cred ca, in realitate, ipocrizia, ascunzisul, negura, astea sunt cele care mai dreg busuiocul. Fara exceptie, cand intreb prieteni casatoriti de o mie de ani cu aceeasi persoana cum naiba fac sa nu-si ia campii la bataie, imi raspund: "Pai, nu-i zic chiar tot ce ma deranjeaza". Vedeti? Si iar iau cartile de teorie si le pun in sacul pentru reciclat cioburi! Deci, ca sa ai o relatie de lunga durata cu cineva, taci naibii!(...)", a scris prezentatoarea TV.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare